Ochsenhausen (Germania), 2017 – noua vitrină de vinuri încorporabilă cu mai multe zone de temperatură EWTgb 3583, cu front din sticlă fără mâner și tehnologie TipOpen, a câștigat popularul iF Design Award 2018.

Liebherr_EWTgb-3583-image

La Liebherr Electrocasnice, principiul clasic „Designul urmează funcționalitatea” determină conceptul de design. EWTgb 3583 îndeplinește cele mai înalte cerințe estetice. Calitatea designului se reflectă astfel în multe detalii: cu tehnologia TipOpen, sticla și rama albă sau neagră, vitrina este ideală pentru vinuri ce necesită mai multe temperaturi în bucătării și camere de zi moderne și minimaliste, fără mâner. Aparatul se deschide când atingeți ușor ușa – complet fără mâner.

Cele două zone în care se pot stabili temperaturile cu acuratețe nu lasă nimic de dorit în această soluție sofisticată de depozitare a vinului. Condițiile perfecte ale aerului sunt generate de filtrul de carbon activ care curăță aerul și protejează vinul de mirosurile neplăcute. Rafturile din lemn de înaltă calitate asigură depozitarea sigură a sticlelor de vin, iar sistemul flexibil de etichetare oferă o imagine de ansamblu rapidă a elementelor din interior. Datorită iluminării speciale LED, EWTgb 3583 este, de asemenea, foarte eficient din punct de vedere energetic și economic. Deci chiar nu există nimic în calea depozitării perfecte a vinului.

Despre iF Design Award

Timp de 65 de ani, iF Design Award a fost un brand recunoscut la nivel mondial mereu când a venit vorba de un design remarcabil. Acest sigiliu de calitate este unul dintre cele mai importante premii de design din lume. Un juriu internațional independent format din 63 de experți a examinat mai mult de 6.400 de contribuții din partea participanților din 54 de țări pentru a găsi câștigătorii ce se încadrează într-o combinație reușită de formă, funcționalitate și durabilitate.