Inovative și individuale:

Dezvăluim viitorul refrigerării și congelării cu noua serie de aparate încorporabile, cu accent pe inovații tehnice, eficiență energetică și funcții inteligente.

 

Înainte să ne gândim la frigidere, întâi ne gândim la Dumneavoastră!

Am creat frigidere care aproape vorbesc singure despre sine: aparate cu soluții inovatoare care nu numai că răspund celor mai înalte cerințe, dar vor stârni și admirație. Indiferent dacă se referă la tehnologia pentru prospețime, confort, design, eficiență și raportul calitate-preț. Pentru noi a fost deosebit de important să dezvoltăm funcții inteligente care să vă ajute să mențineți o calitate înaltă a vieții. Pentru a avea mai mult timp pentru lucrurile cu adevărat importante din viața Dumneavoastră, deoarece pentru noi frigiderul este mai mult decât un aparat, trebuie să fie un partener de încredere care să ajute, să gândească pentru el însuși, să își asume sarcini și să ușureze viața de zi cu zi. Acesta este motivul pentru care la începutul dezvoltării oricărui proiect ne întrebăm: 

Cum putem face ca aparatele noastre să fie mai eficiente, intuitive și moderne?

Răspundem acestei probleme cu patru serii: Pure, Plus, Prime și Peak. Indiferent dacă este vorba de echipamente de bază sau de înaltă clasă: toate modelele noi din serie sunt echipate cu funcții inteligente și sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate. Este așa pentru că Liebherr, fiind o companie tradițională de familie, susține longevitatea și durabilitatea. Atributul „Fabricat în Germania” și materialele de înaltă calitate sunt la baza fiecărui aparat. Chiar și cele mai mici detalii îndeplinesc acest standard puternic.

Pure – Seria Pure este clasa noastră de bază. Simplu, clar și perfect echipat pentru toate nevoile esențiale. Seria Pure se limitează la ceea ce este mai important, dar cu o calitate Liebherr maximă pentru întregul frigider.

Plus – Seria Plus se bazează pe seria Pure și câștigă puncte prin detaliile suplimentare. Plus reprezintă  un plus de confort. Aparatele nu numai că refrigerează și congelează perfect, dar sunt și mai inteligente. Ajută prin facilitarea multor acțiuni.

Prime – Cu seria Prime, lucrurile devin mult mai elegante. Este prezentă o notă vizibilă în ceea ce privește designul și materialele. În interiorul aparatelor se folosesc în principal materiale naturale, precum oțelul inoxidabil. Soluțiile speciale de iluminat fac însă ca aparatele din această serie să fie cu adevărat unice.

Peak – Seria Peak se află în vârful seriile noastre. Aici, ceea ce este mai bun este combinat cu perfectul. Nu există niciun compromis. Tehnologia inovatoare Liebherr vizează un design unic și soluții de confort de primă clasă. Aparatele din această serie sunt pentru toți cei care doresc să aibă totul.

 


Mai multă prospețime de fiecare dată când deschideți ușa cu noua tehnologie HydroBreeze

 

De fiecare dată când ușa este deschisă, fructele și legumele din sertarul BioFresh sunt acoperite cu o adiere proaspătă și rece, care învăluie produsele ca un balsam protector. Acest strat delicat de umezeală, combinat cu o temperatură puțin peste 0°C, mărește tensiunea de suprafață și păstrează calitățile alimentelor.

Am găsit inspirația pentru HydroBreeze în Valea Salinas din California. Aproape de răcoarea Oceanului Pacific, vara se formează o adiere ușoară și umedă, care se așază peste vale și câmpuri. Nu permite ca legumele depozitate să se usuce și să se strice.

 


Noua serie de electrocasnice încorporabile răspunde exact nevoilor Dumneavoastră

Este adevărat că aparatele încorporabile abundă în îmbunătățiri tehnice și facilități, dar în afară de asta se află în topul clasamentului privind eficiența. Datorită noilor proceduri de măsurare și metode de calcul, valorile vechilor etichete energetice nu mai sunt comparabile cu noile valori. Deoarece la Liebherr producem frigidere deosebit de eficiente din punct de vedere energetic de mulți ani, cea mai recentă serie de aparate încorporabile atinge, de asemenea, cele mai ridicate valori prin noua etichetă energetică – până la clasa B.

Desigur, un lucru este de la sine înțeles: aparatele din noua serie încorporabilă sunt, fără îndoială, „inteligente”. Toate modelele sunt fie echipate din fabrică pentru a lucra în rețea, fie pot fi conectate ulterior la o rețea WiFi prin SmartDevice Box. Clienții pot utiliza aplicația SmartDevice pentru a-și integra frigiderul rapid și convenabil într-un mediu de casă inteligent existent.


Durabil și elegant. Design pentru orice bucătărie

Ascuns în spatele fațadelor bucătăriei, la prima vedere, Liebherr-ul Dumneavoastră nu poate fi găsit și oferă avantaj designului bucătăriei. La deschiderea acestuia, totul devine clar: aici este ascuns ceva foarte special.

Designul întâlnește funcționalitatea

Curat și durabil pe de o parte, iar pe de alta – elegant și exclusiv. Noul limbaj de design se potrivește fără efort în orice interior. Componentele rafinate din sticlă și oțel inoxidabil au un efect convingător asupra interiorului. Prelucrarea precisă, simțul detaliilor și o combinație armonioasă de materiale, forme și culori creează o imagine estetică deplină peste tot. Noul concept de iluminare îl pune ușor în centrul atenției.


Un pachet deplin

Un frigider bun poate face totul: odată cu un consum mic de energie și zgomot redus, trebuie să ofere spațiu semnificativ pentru alimente și să aibă capacitate de rezervă, dacă este necesar. Din acest motiv, nu luăm în considerare doar un singur factor, ci controlăm în același timp toate posibilitățile de utilizare. Aparatele noastre oferă echilibru. Reprezintă un pachet perfect de eficiență energetică, volum, nivel de zgomot și capacitate de răcire. Așa că toate lucrurile bune la noi sunt patru.


Datorită numeroaselor caracteristici noi și desăvârșite, noua serie de aparate încorporabile este universală și nu numai că menține alimentele proaspete în mod fiabil, dar oferă și mai mult confort în viața de zi cu zi. În același timp, aparatele din această nouă serie sunt economice și rezistente în timp.

Mai multe informații puteți găsi la: Noua serie de aparate încorporabile