Slider_Newsletter_Panther

Jurnaliștii spun adesea: “Nu este nimic mai învechit decât știrile de ieri”! Și noi nu vrem să ne identificăm prin această zicală! Astfel ne-am extins serviciile noastre online, având posibilitatea să primiți prin email notificări despre cele mai noi postări de pe blog.

„Există un mod automat de a primi postările despre aparatele de uz casnic de la Liebherr?”- aceasta este cea mai frecventă întrebare adresată echipei noastre pe Social Media. Iar noi am răspuns cu încântare: un mare DA! Acest lucru este posibil de ceva timp prin feed-ul RSS. Oricum, mulți cititori nu au idee cum să seteze feed-ul RSS și nu toată lumea dorește să aiba un reader aditional, motiv pentru care am integrat în blogul nostru un newsletter trimis prin e-mail.

Înscrierea la newsletter este foarte simplă

Înscrierea la newsletter nu poate fi mai simplă. Pur și simplu introduceți forma de adresare, numele, prenumele și adresa de mail în pagina de newsletter. De asemenea puteți specifica dacă vreți să primiți separat notificări pentru fiecare postare sau un rezumat o dată pe săptămână. După ce ați dat click pe „Înscriere”, veți primi un e-mail de confirmare în câteva secunde. Dacă nu l-ați primit, verificați folderul „Spam”. După ce ați dat click pe linkul de confirmare veți primi gratis newsletterul (imagini și un rezumat cu noile postări pe blog.) pe e-mail. Pur și simplu dați un click pe text sau pe imagine pentru a putea citi tot articolul. Este un mod ușor prin care vă asigurați că nu veți mai rata nicio postare! Dacă nu vreți să mai primiți newsletterul nostru (dar sperăm că nu va fi cazul!) toate email-urile conțin un link pe care îl puteți folosi pentru dezabonare.

Așteptăm cu nerăbdare să te înscrii pentru newsletterul Liebherr!

Aveți vreo întrebare sau sugestie cu privire la newsletter? Atunci scrieți-ne! Folosiți funcția comentariu de mai jos sau intrați în discuții cu noi pe Facebook!