aplicatii liebherr

Liebherr îți oferă mai multe aplicații în limbi diferite pentru smartphone-uri și tablete, indiferent că e vorba de o unealtă pentru planificarea bucătăriei (aplicația Kitchen Photo Designer), un serviciu de informare despre alimente (aplicația BioFresh), despre vin (aplicația Bordeaux WineGuide) sau pur și simplu pentru distracție (aplicația Ice Crusher). În continuare vom oferi o vedere de ansamblu asupra acestor aplicații:

Aceste progrămele folositoare de pe smartphone-uri și tablete au devenit indispensabile omului. Noi avem la Liebherr câteva aplicații practice în diferite limbi, pentru iPhone, iPad și Android.

Una din aceste aplicații este aplicația BioFresh (disponibilă pentru iPhone, iPad și Android). Această aplicație oferă informații folositoare despre alimente, vitamine și viața la raft a alimentelor – toate organizate de la A la Z pe categorii și cu o funcție de căutare folositoare. Cât timp stau morcovii proaspeți în frigider? Ce vitamine conțin merele? Care este spațiul optim pentru depozitarea peștelui? Pot strugurii să se păstreze cu două săptămâni mai mult în compartimentul BioFresh? Noua aplicație BioFresh îți va răspunde acestor întrebări și multor altele! Oriunde ar fi, în bucătărie sau în supermarket, utilizatorii aplicației BioFresh au acces constant la o expertiză detaliată despre legume, fructe, carne, pește sau produse lactate.

Aplicația Media (disponibilă pentru iPad și Android) poate fi folosită pentru a descărca cu ușurință pe tableta ta toate cataloagele și videoclipurile electrocasnicelor Liebherr. Poți să afli tot ce ai nevoie oriunde și oricând!

Aplicația Energy Saving (Economia de energie) – (disponibilă pe iPad) îți oferă o vedere de ansamblu asupra produselor cu un consum foarte redus din gama Liebherr. Aplicația furnizează și informații despre consumul de energie și despre eficiența energetică a electrocasnicelor.

aplicatii liebherr

Informații, idei noi și distracție: aplicațiile Liebherr au multe de oferit pentru dispozitivele mobile.

Aplicația Kitchen Photo Designer (disponibilă pentru iPhone și iPad) este o unealtă folositoare pentru planificarea bucătăriei. Este o aplicație gratuită de la Liebherr ce furnizează clienților o impresie realistică despre cât de bine se potrivește un aparat Liebherr în bucătăria lui, în doar câteva secunde. Folosirea aplicației este foarte simplă: doar poziționați aparatul dorit în fereastra photo, modificându-i dimensiunea și unghiul de rotație în ce poziție vrei. După ce ai ai făcut asta, pur și simplu integreaz-o în poza cu bucătăria. Acest lucru îți va oferi o previzualizare precisă despre cum va arăta electrocasnicul în casa ta. Bineînțeles că imaginea va putea fi stocată și trimisă altor persoane. Aplicația mai furnizează și informații detaliate despre diverse electrocasnice și design-ul acestora, de la combine frigorifice până la modele la side-by-side sau vitrine de vinuri.

Și piesa pentru distracție este aplicația Ice Crusher (disponibilă pentru iPhone). Lasă cuburile de gheață să se rostogolească pe ecranul iPhone-ului tău sau adună gheață sfărâmată instantaneu! Încearcă!

Aplicația Bordeaux WineGuide (în germană, disponibilă pentru iPhone) îți dă acces la informații despre originile și calitatea unor vinuri Bordeaux, oricând dorești tu. Poți să găsești și sfaturi interesante de depozitare, temperatura optimă la servire și multe altele. O aplicație obligatorie pentru iubitorii vinului!

 Află mai multe despre aplicațiile Libherr pe pagina noastră și descarcă-le pe dispozitivul tău.

Ai întrebări sau comentarii despre această postare? Scrie-ne! Folosește funcția de comentariu de mai jos sau vino pe Facebook!