Részvételi feltételek

 1. A Verseny a https://www.instagram.com/liebherrapplianceshu/ weboldalon történő részvétel (instagram) vagy https://www.facebook.com/LiebherrAppliancesHU (Facebook) a Liebherr-Hausgeräte Lienz GmbH, Dr.-Hans-Liebherr-Straße 1, 9900 Lienz (a továbbiakban: Szervező) ajánlata.
 2. A versenyen való részvétel a jelen részvételi feltételekhez kötött.

 

A versenyen való részvétel

 1. A versenyen való részvétel ingyenes.
 2. A résztvevők úgy vesznek részt a versenyben, hogy lájkolják a versenyposztban található fotót, kommentben linkelik egy barátjukat, és követik a Liebherr-t az Instagramon vagy a Facebookon.
 3. Csak 18 év feletti, Magyarországon lakóhellyel rendelkező természetes személyek vehetnek részt.
 4. A Liebherr-csoport alkalmazottai és hozzátartozóik nem vehetnek részt a versenyben.
 5. A résztvevők többszöri nevezése nem megengedett.
 6. A versenyen való részvételre nincs jogosultság. A szervező jogosult saját belátása szerint, indoklás nélkül kizárni személyeket a részvételből, vagy megtagadni a versenyben való részvételt.
 7. A verseny semmilyen módon nem kapcsolódik az Instagramhoz és a Facebookhoz, és semmilyen módon nem az Instagram által szponzorált, támogatott vagy szervezett. A verseny kapcsolattartója és felelőse kizárólag a szervező.

 

A verseny időtartama és menete

 1. A pályázat 2024.06.24.-én zárul.
 2. A nyerteseket 2024. június 28-ig véletlenszerűen sorsolják ki a jogosult résztvevők közül.
 3. A nyerteseket közvetlen üzenetben értesítjük az Instagramon vagy a Facebookon.

 

Árak és az árak továbbítása

 1. Nyerhet egy Liebherr kancsót.
 2. A nyertes közvetlen üzenetet kap a Liebherr-Hausgeräte-től az Instagramon vagy a Facebookon. A nyertesnek meg kell adnia a szervezőnek az adatait (cím, vezeték- és keresztnév, lakcím). Amennyiben a nyertes a nyereményről szóló értesítés elküldésétől számított 14 napon belül nem tájékoztatja a szervezőt, a nyereményre való igénye elvész.
 3. A nyeremény készpénzben történő kifizetése vagy esetleges nyereménypótló kifizetése kizárt.
 4. A nyereményre való igény nem átruházható.

 

A verseny idő előtti befejezése

A szervező fenntartja a jogot, hogy a versenyt bármikor, előzetes értesítés és indoklás nélkül törölje vagy megszüntesse. Ez nem jogosítja fel a résztvevőket semmiféle követelésre, különösen kártérítési igényekre.

 

A szervező felelőssége

A szervező csak szándékosság és súlyos gondatlanság esetén felel a károkért – bármilyen jogcímen -. Minden további felelősség – amennyiben jogilag megengedett – kizárt.

 

A résztvevő felelőssége

A résztvevő köteles a szervezőt mentesíteni minden olyan harmadik fél által támasztott követelés és igény alól, amely a jelen részvételi feltételek résztvevő általi megszegésén alapul.

 

Egyéb rendelkezések

1 .A szervező bármikor és indoklás nélkül módosíthatja a jelen részvételi feltételeket. A résztvevő és a szervező között a részvételi feltételek legutolsó, a résztvevő által elfogadott változata érvényes.

 1. Amennyiben a jelen részvételi feltételek egyes rendelkezései részben vagy egészben jogilag érvénytelenek vagy hiányosak lennének vagy válnának, ez nem érinti a többi rendelkezés érvényességét. Az érvénytelen rendelkezéseket közös megegyezéssel olyan rendelkezésekkel kell helyettesíteni, amelyek alkalmasak a kívánt gazdasági cél elérésére, figyelembe véve a szerződő felek érdekeit.
 2. A versenyben való részvétellel kapcsolatos jogorvoslat kizárt.
 3. A pályázatra és a jelen részvételi feltételekre kizárólag az osztrák jog az irányadó. A teljesítés helye és a joghatóság Bécs. Az ENSZ nemzetközi adásvételi szerződésekről szóló egyezményének alkalmazása kizárt.