Al meer dan 60 jaar biedt Liebherr het beste van Duitse technologie om uw voedingswaren optimaal te conserveren. Maar wat zou de beste uitrusting waard zijn zonder bijpassende goed ontworpen en efficiënte accessoires? Ontdek in dit artikel 10 Liebherr accessoires die onze toestellen perfect aanvullen.

Voor de koelkast

 

         1. FlexSystem

Dankzij het FlexSystem kunt u de laden van uw koelkast optimaal benutten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk te sorteren op soort fruit en groenten of te sorteren op houdbaarheidsdatum.

Het FlexSystem bestaat uit een grote, rechthoekige en doorschijnende bak (ideaal voor prei en wortels), een kleine vierkante bak (voor rode vruchten of erwten) en twee tussenschotten voor een overzichtelijke lade.

Alle onderdelen van het FlexSystem zijn eenvoudig te reinigen en geschikt voor de vaatwasser. Het FlexSystem is geschikt voor alle BioCool en BioFresh modellen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           2. VarioBox 2.0 

De VarioBox voor het serveerklaar bewaren van levensmiddelen in de koelkast is verbeterd. De gebruiksvriendelijke VarioBox is zelfs met één hand uit de deur te halen. Ideaal voor het bewaren van roomboter of jam. Standaard op Premium inbouwapparaten (m.u.v. UIK 1550).

 

 

 

 

      3. VarioSafe BioFresh

Het is één van onze favorieten van het seizoen. De VarioSafe biedt overzicht en zorgt voor een opgeruimde koelkast. Het is de ideale bewaarplaats voor kleine levensmiddelen zoals tubes en potjes (sauzen, mosterd, sardines uit blik,…) of eventueel babyvoeding in potjes.

De Safe is in hoogte verstelbaar en kan op meerdere niveaus geplaatst worden al naargelang de grootte van de levensmiddelen die u wenst te stockeren. De VarioSafe bestaat ook voor BluPerformance modellen met BioCool.

      4. Flessendraagrooster

Praktisch en esthetisch, het flessendraagrooster biedt de mogelijkheid tot 5 flessen liggend te bewaren.

Zo beschikt u over meer plaats om uw levensmiddelen te bewaren.

Het rooster is op diverse hoogtes te plaatsen in het toestel en is beschikbaar voor 60cm brede toestellen evenals voor toestellen met BioCool technologie.

Voor de diepvriezer

 

         5. Vario isolatieplaat

Wanneer u voor het bewaren van uw levensmiddelen niet de gehele vriesruimte gebruikt, verbruikt uw toestel meer energie dan wanneer alle laden zijn gevuld.

Om deze situatie te verhelpen kunnen de ongebruikte laden worden afgescheiden met onze Vario isolatieplaat, beschikbaar voor 60 en 70 cm brede toestellen.

Op die manier zal u het energieverbruik van uw toestel tot 50% zien dalen tot wanneer u de volledige capaciteit van uw vriezer weer nodig heeft voor de feesten of voor de uit uw moestuin geoogste groenten.

 

         6. Invriesplateau voor inbouwmodellen

Het invriesplateau van Liebherr is ideaal om delicate levensmiddelen (rode vruchten, kruiden,…) in te vriezen of het portioneren te vereenvoudigen. Plaats de schotel op één van de laden van uw diepvries en leg de in te vriezen levensmiddelen er zodanig in dat ze ver genoeg van elkaar verwijderd zijn: op die manier voorkomt u dat ze aan elkaar gaan vriezen en behouden ze hun natuurlijke vorm.

Deze invriesplateau is verkrijgbaar voor vrijstaande en inbouwvriezers van Liebherr, maar ook voor onze combikasten en diepvrieskoffers.

     

         7. IJsblokjeshouder

De grote ijsblokjeshouder met deksel kan dankzij de handige vulopening eenvoudig met water worden gevuld. Het dichte deksel maakt het veilig en droog transporteren en plaatsen van de houder mogelijk.

Deze ijsblokjeshouder is verkrijgbaar voor alle modellen met 4-sterren vriesvak of diepvriesgedeelte.

 

Voor de wijnkast

 

      8. Plateauclips voor houten legplateaus

Om uw edele wijnen in één oogopslag te kunnen identificeren, bestaat het flexibel etiketteringssysteem van Liebherr. U hoeft enkel het etiket in de clip te schuiven en vervolgens aan de houten legplateau te bevestigen. U kunt uw wijnvoorraad op die manier gemakkelijker beheren, maar ook eventueel per regio of kleur sorteren.

De plateauclips voor houten legplateaus worden per 5 stuks verkocht.

Ze zijn ook beschikbaar per 2 stuks voor de wijnkasten die uitgerust zijn met draadroosters.

     

   9. Flessenhouders

U heeft te weinig plaats in uw wijnkast ? Wij hebben de oplossing voor u. Dankzij onze flessenhouders kunt u de opslagcapaciteit van uw wijnkast verhogen en kunnen 4 extra flessen per legplateau worden bewaard zonder risico op breuk.

     

        10. FreshAir filter met actieve koolstof

Omgevingsluchtjes kunnen wijnen bij langer bewaren merkbaar beïnvloeden. Om dit ongemak te vermijden en een optimale luchtkwaliteit in uw wijnkast te garanderen, maakt u best gebruik van de FreshAir koolfilter van Liebherr. De filter zuivert de binnenkomende lucht en neutraliseert onaangename geuren.

Voor een goede bewaring van uw wijn is het aanbevolen deze filter één keer per jaar te vervangen.

 

Vond u het een leuk artikel ? Deel uw opmerkingen en geef uw mening over onze accessoires op onze Facebook pagina !

 

Of schrijf u in voor onze FreshMag nieuwsbrief!

[wysija_form id=”1″]