BluPerformance is een volledig nieuwe generatie van vrijstaande toestellen, die een verhoogde nettocapaciteit, een hogere energie-efficiëntie, een betere prestatie, een stiller gebruik, een elegant design en meer alledaags comfort biedt. Lees verder om nog meer te ontdekken over de voordelen van onze opwindende BluPerformance-reeks.

slider_bluperformance_liebherr

Eén ding is duidelijk: BluPerformance zal de koelkast- en diepvriesmarkt revolutioneren. En deze innovatieve generatie toestellen, met haar vele nieuwe en verbeterde toepassingen, zal u ongetwijfeld imponeren en inspireren. Maar, allereerst…

Alle BluPerformance-apparaten zijn extreem energie-efficiënt, in klasse A+++ of A+++/-20%. De A+++/-20% modellen overtreffen de drempel voor de hoogste energie-efficiëntieklasse, A+++, met nog eens 20 %! BluPerformance staat ook voor een nieuwe dimensie op het vlak van voedselversheid en -kwaliteit. Met materialen van de hoogste kwaliteit, perfect vakmanschap tot in de kleinste details, superieur comfort en precieze elektronische aanraakbediening, sluit deze serie innovatieve toestellen geen enkel compromis.

Alle koeltechnologie is op compacte wijze geïntegreerd in de sokkel van het toestel, zodat veel meer ruimte wordt vrijgemaakt voor de opslag van voedsel. Deze in de sokkel gemonteerde koeltechnologie helpt samen met speciaal opgestelde compressoren om de BluPerformance-modellen buitengewoon stil te maken tijdens het gebruik. Met een optioneel te verkrijgen SmartDeviceBox kunnen de toestellen gemakkelijk via WiFi worden geïntegreerd in slimme woningen. Op deze manier kunnen BluPerformance-koelkasten en -diepvriezers eenvoudig bediend worden vanaf mobiele apparaten – voor meer veiligheid, service en comfort – zelfs wanneer u de deur uit bent.

Uitzonderlijk lange versheid: BioFresh

De BluPerformance toestellen met BioFresh hebben aanzienlijk grotere BioFresh-lades. In Premium BioFresh-toestellen kunnen alle lades via het vochtigheidscontrolepaneel flexibel worden ingesteld als een HydroSafe (met een hogere vochtigheidsgraad) of een DrySafe (met een lagere vochtigheidsgraad). De verlichte BioFresh-lades zijn volledig uittrekbaar, moeiteloos te openen en te sluiten (zelfs wanneer ze volledig bevoorraad zijn) en indien nodig volledig te verwijderen. BioFresh-lades in Premium-apparaten zijn voorzien van een automatisch inschuifmechanisme en een gedempt sluitmechanisme. Geïntegreerde ledverlichting, geplaatst in de BioFresh-verdeelplaat, verschaft perfecte verlichting van de lades.

original_liebherr_softtelescopic

Design en interieurtoepassingen:

Bij het ontwerpen van onze toestellen volgen we het klassieke principe: “Design volgt functie”. Het doel is om onze verborgen, erg efficiënte koeltechnologie zichtbaar te maken doorheen het externe, algemene design. Ons tijdloze HardLine-design, met heldere en minimalistische lijnen, zorgt ervoor dat de toestellen een visuele blikvanger  zijn in elke keuken of leefomgeving. De nieuwe, geïntegreerde deurscharnieren onderstrepen de strakke lijnen. De ergonomisch vormgegeven deurklink sluit dan weer perfect aan bij de nieuwe HardLine-deuren. Handige en gemakkelijke opening van de deuren wordt gegarandeerd door het openingsmechanisme dat in de klink is geïntegreerd.

Bovendien hebben alle BluPerformance-toestellen een VarioSafe – de perfecte opslagoplossing voor kleinere voedingsitems, pakjes, tubes en potjes –  en GlassLine deurvakken van topkwaliteit, die een duidelijk, georganiseerd overzicht geven van het opgeslagen voedsel. Led-plafondverlichting zorgt voor homogene verlichting doorheen het hele interieur. Premium BioFresh-modellen hebben ook een geïntegreerde ledverlichting in de achterwand, die zorgt voor perfecte en heldere interieurverlichting. De lades van het vriescompartiment worden langs boven verlicht met ledverlichting.  Met de koeltechnologie geïntegreerd in de sokkel van het toestel is er geen nood aan een condensor aan de achterkant van het toestel. Transportgrepen zijn geïntegreerd aan de bovenkant van het toestel (achterzijde) om het eenvoudig te kunnen bewegen en verplaatsen.

original_liebherr_hardline

Elektronica-concept

De nieuwe Premium koel-vriescombinaties hebben een 7-inch aanraakdisplay met hoge resolutie geïntegreerd in de deur. Ze bieden maximaal dagelijks comfort met een grote reeks voorgeïnstalleerde programma’s en een ongelooflijk gebruiksgemak.  Informatie, energiebesparingstips en aanbevelingen voor het bewaren van voeding zijn meteen toegankelijk. Bijkomende functies kunnen ook worden geactiveerd om het energieverbruik te verminderen. Bijvoorbeeld: het EnergySaver-programma verhoogt de ingestelde temperatuur lichtjes, en het Holiday-programma verhoogt de temperatuur van het koelvak tot 15 °C tijdens lange afwezigheid, zonder de temperatuur van het vriesvak te beïnvloeden.

original_liebherr_7inchl_blup_display

SmartDeviceBox

Liebherrs SmartDeviceBox is een intelligente en eenvoudige oplossing voor netwerktoestellen en verschaft toegang voor drie handige diensten: SmartHomePlus, SafetyPlus en ServicePlus. Liebherr gebruikt die om te zorgen voor meer veiligheid, dienstverlening en gemak. De SmartDeviceBox, verkrijgbaar als accessoire, maakt het mogelijk om koelkasten eenvoudig en betrouwbaar te bedienen vanaf mobiele apparaten. De SmartDeviceBox kan worden gebruikt om status- en alarmberichten van de koelkast te ontvangen en om toestelinstellingen te configureren. Meer informatie kunt u online vinden op:www.smartdevice.liebherr.com

Actieve koolfilter

Alle BluPerformance koel-vriescombinaties en koelkasten bezitten een FreshAir actieve koolfilter geïntegreerd in de behuizing van de PowerCooling-ventilator.  Deze reinigt de circulerende lucht en vangt geuren snel op om een optimale luchtkwaliteit te garanderen. Het elektronische bedieningspaneel beschikt over een handige herinneringsfunctie die aangeeft wanneer de filter moet worden vervangen.

original_liebherr_freshair_blup_bf_p_02

Er zijn redenen te over om enthousiast te zijn over Liebherrs nieuwe BluPerformance koelkasten en diepvriezers – ze zijn absoluut een aanwinst in elk huishouden!

Ontdek BluPerformance in onze video:

 

Hebt u vragen of opmerkingen? Schrijf ons! De commentaarfunctie vindt u onder deze bijdrage. Of discussieer met ons op Facebook.

 

Of schrijf u in voor onze FreshMag nieuwsbrief!

[wysija_form id=”1″]