Je verheugt je op een lekker avondje voetbal, film of serie met een lekker hapje en drankje. Maar ineens bedenk je dat je bent vergeten de drank koud te zetten! De BottleTimer van Liebherr kan je avond redden. Maar wat is de BottleTimer en wat doet het?

Vergeten flessen in de vriezer

Of het nu een voetbalavond is, er spontaan vrienden langskomen of je op het laatste moment besluit de barbecue aan te zetten; een goed gekoeld biertje of glas witte wijn is daar erg lekker bij. Maar wat doe je wanneer het bier en de witte wijn nog ongekoeld in het rek liggen en in de koelkast koelen eigenlijk te lang duurt? Je kunt ze dan natuurlijk in de vriezer koelen met het risico dat je dit later op de avond in alle gezelligheid bent vergeten. De volgende dag vind je de gebarsten flessen in je vriezer en wie wel eens een gebarsten fles heeft moeten opruimen weet hoe vervelend dat is.

bottletimer actie

Hoe werkt het?

De BottleTimer van Liebherr biedt uitkomst. Hoe de BottleTimer werkt? Heel gemakkelijk! Je legt de flessen in de vriezer, selecteert in het menu “BottleTimer” en geeft het aantal flessen en de totale inhoud op. De BottleTimer berekent direct hoe lang de flessen in de vriezer moeten liggen zodat ze goed gekoeld zijn zonder dat ze barsten.

BottleTimer instellen

BottleTimer instellen

Eenmaal ingesteld zal het symbool van de BottleTimer in het display verschijnen. Tegelijkertijd wordt getoond hoe lang het nog duurt voordat de flessen goed zijn gekoeld. En om te voorkomen dat de flessen te lang in de vriezer blijven liggen, klinkt er een akoestisch alarm wanneer de BottleTimer is afgelopen en het tijd is om de flessen uit de vriezer te halen. Zo zorgt Liebherr snel voor gekoelde drank en kun jij genieten van de voetbalwedstrijd, vriendenavond of barbecue!

BottleTimer alarm

Beschikbare modellen met BottelTimer

Alle modellen met een 7 inch Touch display beschikken over een BottleTimer:
CBNP 4858
CNPes 4358
CNPes 4758
CNPes 4858
CNPes 4868
CBNPes 4858
CBNPbs 4858
CBNPes 4878
CBNPes 5758

 

Heb je vragen of opmerkingen? Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht. Of discussieer met ons op Facebook.