Heb je al eens geprobeerd een complete bak bier in je koelkast te zetten? Bij de meeste koelkasten zal dit niet passen. Je kunt natuurlijk alle flessen uit de bak halen en in de koelkast leggen, maar er is een snellere oplossing. Ik stel je graag voor aan de IKF 3510 van Liebherr, dé ideale inbouwkoelkast voor het BBQ seizoen!

Deze zuinige A++ inbouwkoeler beschikt over een innovatief uittrekbaar plateau die plaats biedt aan twee flessenhouders voor elk zes flessen of drinkpakken van 1,5 liter. Wanneer je deze meegeleverde houders verwijdert, kunt je zelfs een volledige bak bier koelen. Het plateau met bak bier is in zijn geheel uittrekbaar zodat je alle flesjes in de bak kan laten zitten en ze makkelijk bereikbaar zijn. Gebruik in dat geval zeker de SuperCool-functie waarmee de temperatuur gedurende 12 uur naar +2°C wordt verlaagd. Dit zorgt voor een snelle afkoeling van de drank. Wel zo fijn als je een BBQ geeft op een warme zomeravond!

Ook op andere punten is deze 178 cm hoge inbouwkoelkast een zeer geschikte aanvulling voor iedere keuken. Dankzij een netto inhoud van maar liefst 325 liter is dit een ruime en praktische koeler voor het hele gezin. De IKF 3510 is voorzien van handige extra’s als een zelfsluitende deur, LED verlichting, digitale temperatuuraanduiding, twee kastbrede groente- en fruitladen op telescooprails en ruime deurvakken.

Je ziet het, de inbouwkoelkast IKF 3510 biedt dagelijks veel mogelijkheden voor al je flessen en pakken. Heb je verder nog een vriesvak nodig voor een voorraad ijsblokjes aan te leggen of jouw favoriete ijsjes te bewaren? Maar niet getreurd want daar bestaat de Liebherr IKF 3514 met 4-sterren vriesvak voor!

Bewaar jij weleens een bak bier in je koelkast? Wij zijn benieuwd. Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht of discussieer met ons op Facebook.