Als u uw voedsel en wijn veilig wilt bewaren, dan bent u bij Liebherr aan het juiste adres. Onze apparaten hebben tot 3 verschillende waarschuwingssignalen die u waarschuwen voor het te laat is – want niemand wil bij zijn thuiskomst gesmolten roomijs of slecht geworden vlees ontdekken. We leggen uit hoe onze veiligheidsfuncties uw voedsel en wijn veilig bewaren.

Deuralarm: voor energie-efficiëntie

Wanneer de deur van de koelkast of wijnkast te lang open blijft staan (omdat we soms gewoon meer tijd nodig hebben om de perfecte wijn voor onze maaltijd te kiezen), stijgt temperatuur in het apparaat en moet het meer vermogen leveren om de inhoud koel te houden.

Als de deur van uw Liebherr-apparaat per ongeluk op een kier of open blijft staan, gaat er een visueel en geluidsalarm af. Dat herinnert u eraan dat u de deur snel moet sluiten om uw producten te beschermen en de energie-efficiëntie in stand te houden.

Waarschuwingssignaal storing: voor reparatie

Liebherr belooft u kwaliteitsvolle koeloplossingen. Zoals bij elk product, kunnen er soms storingen optreden, vooral bij een ouder apparaat. In het onwaarschijnlijke geval dat uw apparaat defect raakt, hebben sommige modellen een storingsalarm waarop een storingsnummer verschijnt dat kan helpen bij de reparatie.

Temperatuuralarm: voor het behoud van perfecte bewaaromstandigheden

We weten dat perfecte bewaaromstandigheden heel belangrijk zijn om uw producten vers te houden, daarom hebben we onze koelkasten uitgerust met een temperatuuralarm. Deze functie is geprogrammeerd om u te waarschuwen wanneer de temperatuur verschilt van het door u ingestelde niveau.

Deurvergrendeling: om uw topwijnen te beschermen

Liebherr heeft precies wat u nodig hebt om uw topwijnen veilig te stellen. Onze Vinidor en GrandCru wijnkasten (behalve TipOpen) zijn uitgerust met een slot om uw wijnkelder te beschermen tegen ongewenste indringers of de nieuwsgierigheid van kleine kinderen.

Kinderslot: voor momenten dat je even niet oplet

Ons bedieningspanelen zijn voorzien van een kinderslotfunctie. Wanneer het kinderslot wordt ingeschakeld, voorkomt het dat uw Liebherr wordt uitgeschakeld of dat de temperatuur onbedoeld wordt gewijzigd en de voedingswaren bederven.

SoftSystem: zacht sluitende deur

Een volledig geladen koelkastdeur die zo hard dichtslaat dat de glazen flessen rammelen – niet echt aangenaam! Met onze SoftSystem-technologie is dat verleden tijd. Dit in de deur geïntegreerde systeem sluit de deur automatisch vanaf een openingshoek van 30° en dempt de beweging, zelfs wanneer de deur volgeladen is.

 

Vond je dit artikel leuk? Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht. Of discussieer met ons op Facebook.