Liebherr koelkasten en diepvriezers danken hun uitstekende reputatie vooral aan hun kwaliteit, overal ter wereld. En Liebherr doet er alles aan om het zo te houden. Ontdek hoe we de kwaliteit van onze koelkasten testen.

Al meer dan 60 jaar staat de naam Liebherr-Hausgeräte (huishoudelijke apparaten) synoniem voor innovatieve koelkasten en diepvriezers. Van ontwerp tot marketing tot productie, we vertrouwen op een aanbod van producten van superieure kwaliteit. Elk Liebherr-apparaat is het resultaat van grote knowhow, geavanceerd denken en een zeldzame aandacht voor detail. Voorafgaand aan de massaproductie van een huishoudapparaat hebben ingenieurs maandenlang onderzoek gedaan naar en gewerkt aan de ontwikkeling ervan om een product van superieure kwaliteit te creëren dat voldoet aan alle eisen van huishoudelijk of professioneel gebruik.

Inderdaad, al onze producten moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik. In onze ontwikkelingslaboratoria moeten alle onderdelen van de koelkast geavanceerde duurzaamheidstests ondergaan. Voor kwaliteitscontroles moeten de deurscharnieren bijvoorbeeld minstens 100.000 openings-/sluitcycli uitvoeren. Dat komt overeen met een gebruiksduur van meer dan 15 jaar.

Kwaliteitscontrole van telescopische rails

De telescopische rails van de laden zijn ontworpen voor meer gebruiksgemak in koelkasten en diepvriezers. Om hun optimale werking te garanderen, leggen we ze voor aan een reeks diepgaande tests om mogelijke storingen te voorkomen. Deze telescopische rails worden daarom onderworpen aan een belasting die groter is dan de gebruikelijke belasting om hun lange levensduur te garanderen.

Kwaliteitscontrole van GlassLine veiligheidsglas

De hoogwaardige GlassLine leggers en deurvakken van Liebherr koelkasten zijn onbreekbaar, krasvast en eenvoudig te reinigen. Om de dagelijkse veiligheid te garanderen, wordt het veiligheidsglas in ons testcentrum blootgesteld aan extreme belastingen, een garantie voor vertrouwen en veiligheid.

Kwaliteitscontrole van deurscharnieren

Dankzij het geïntegreerde SoftSystem sluiten de deuren van Liebherr apparaten met deze functie automatisch vanaf een openingshoek van ongeveer 30°. Dit zorgt voor een soepele sluiting, zelfs wanneer de deurvakken volgeladen zijn. In een huishouden wordt de deur van de koelkast meerdere malen per dag geopend en wordt deze aan hoge belastingen blootgesteld. In onze testlaboratoria zorgen we er daarom voor dat we meer dan 100.000 deuropeningen simuleren om de duurzaamheid van alle componenten te garanderen.

Onze hooggekwalificeerde en goed opgeleide medewerkers spelen ook een essentiële rol in onze kwaliteitszorg. Dankzij hun toewijding en inzet stellen ze hoge eisen en staan ze borg voor de uitstekende kwaliteit van alle Liebherr apparaten. Het is niet voor niets dat onze klanten over de hele wereld onder de indruk zijn van de lange levensduur van onze koelkasten en diepvriezers voor huishoudelijk en professioneel gebruik.

Vond je dit artikel leuk? Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht. Of discussieer met ons op Facebook.