Verkrijgbaar in de frisse en aantrekkelijke kleuren FireRed, WaterBlue en AvocadoGreen.

original_colourline_splash_liebherr

De dagen waarin de koelkast gewoon een toestel in de hoek was voor het koelen van voedsel, zijn lang vervlogen. Tegenwoordig wordt het een blikvanger dat veel aandacht krijgt in de moderne woning. Liebherr houdt bij de ontwikkeling van nieuwe toestellen altijd een oog op de huidige trends en de klantenvereisten en sluit daarbij nooit compromissen voor wat betreft kwaliteit, design of innovatie.  Onze nieuwe ColourLine toestellen zijn een gedroomd huwelijk van moderne kleuren en solide koelprestaties en comfort. Deze modebewuste koel-vriescombinaties, zijn verkrijgbaar in FireRed, WaterBlue en AvocadoGreen.

original_colourline_appliances_liebherr

En hun schoonheid is niet enkel op te merken aan de buitenkant… Aan de binnenkant maken de ColourLine toestellen evenzeer indruk door een hele reeks innovatieve functies en toepassingen, het kenmerk van Liebherr. Twee eenvoudig te reinigen, transparante fruit- en groentevakken zorgen voor een voldoende ruimte om producten op een georganiseerde en heldere manier te bewaren. Energie-efficiënte ledverlichting garandeert verlichting van de hoogste kwaliteit van het interieur. De gesofisticeerde GlassLine-uitrusting zorgt voor de finishing touch in het elegante interieurdesign. GlassLine-draagplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas met een satijnen finish en zijn duurzaam, krasvrij en gemakkelijk te reinigen. Deze draagplateaus worden mooi afgewerkt met stijlvolle roestvrijstalen boorden.

Een andere mooie eigenschap van de nieuwe ColourLine serie is SmartFrost-technologie die de ijsvorming in de diepvries en op bevroren waren enorm beperkt, zodat ontdooien veel minder vaak nodig is. De binnenwanden van het vriesvak zijn bijzonder glad en dus gemakkelijk te reinigen. De lades en draagplateaus in veiligheidsglas in het vriesvak kunnen ook gemakkelijk verwijderd worden om VarioSpace te creëren. Dit is een praktische manier om snel extra opslagruimte te maken, zodat u gemakkelijk omvangrijkere items kunt herbergen.

Nieuwe ideeën rond versheid én een fris nieuw design – dat is wat u krijgt met Liebherrs nieuwe ColourLine! Nu is voor u het moment aangebroken om uw ware kleuren te laten zien: welke van de drie is uw favoriet?

UPDATE: De kleuren FireRed, WaterBlue en AvocadoGreen zijn nu ook verkrijgbaar als dubbeldeurs CTP 2121.

 

Hebt u vragen of opmerkingen? Schrijf ons! De commentaarfunctie vindt u onder deze bijdrage. Of discussieer met ons op Facebook.

 

Of schrijf u in voor onze FreshMag nieuwsbrief!

[wysija_form id=”1″]