Liebherr neemt ook dit jaar deel aan de internationale beurs voor consumentenelektronica, IFA, die plaatsvindt van 31 augustus tot 5 september 2018 in Berlijn. De koel- en vriesspecialist is op de beurs aanwezig onder het motto “New Thinking”. Liebherr zal nieuwe technische innovaties en individuele designoplossingen voorstellen in Hall 2.1 (stand 201).

New Thinking – Organize your food smarter

Op onze stand ervaar je zelf de impact van “New Thinking” op ons dagelijks leven – vandaag en in de toekomst. We vragen onze bezoekers om met ons van kantoor naar huis te gaan via de supermarkt om live te ervaren hoe onze digitale oplossingen etenswaren slimmer organiseren. We helpen voedselverspilling voorkomen en geven de SmartDevice-app-gebruikers al tijdens het winkelen waardevolle tips voor een gezond dieet en heerlijke receptensuggesties.

Onze SmartDevice-app helpt u etenswaren slimmer te organiseren

 

New Thinking – For your individual lifestyle

Met MyStyle van Liebherr kunnen klanten hun koelkast op een unieke manier aanpassen aan hun behoeften. Daarmee bepalen we nieuwe standaarden inzake maatwerk. Onze klanten kunnen niet alleen het interieur of het materiaal van hun koelkast kiezen, maar ook de buitenkant laten aanpassen aan hun persoonlijk stijl – het summum van personalisering. In aanvulling op het materiaal en de kleur kunnen de klanten hun koelkast zelfs opfleuren met persoonlijke foto’s of hun favoriete spreuken. Naast compacte koelkasten voor zelfdesign introduceert Liebherr op IFA voor het eerst een koel-vriescombinatie die aan de persoonlijke wensen van de klant kan worden aangepast.

Met MyStyle van Liebherr kunt u uw koelkast op een unieke manier aanpassen

New Thinking – Cooling redefined

De koelkasten en diepvriezers van Liebherr overtuigen dit jaar met talrijke innovaties, slimme technologieën en design op maat. Alles staat in het teken van “New Thinking”. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de Monolith-apparaten met hun indrukwekkende afmetingen. Na de succesvolle Europese première op Eurocucina in Milaan, presenteert Liebherr het gamma Monolith-apparaten voor het eerst in Duitsland op IFA. Als de klant dit wenst, kunnen we deze apparaten combineren tot indrukwekkende Freshness Centres. Daarvoor verenigen de Monolith-apparaten de nieuwste koeltechnologie met elegant design, een luxueuze uitrusting en toekomstgerichte SmartDevice-technologie.

Monolith: de nieuwste koeltechnologie met elegant design en een luxueuze uitrusting

 

Deze knappe staaltjes van Duitse techniek zijn te ontdekken op de IFA 2018. We nodigen u dan ook met plezier uit om deze te ontdekken op onze stand in Berlijn!