Liebherr mag opnieuw twee producten labelen met de ‘Red Dot’, een internationale erkenning voor onderscheidend design. Het topmodel koel-/vriescombinatie CBNes 6256 en de inbouw wijnkast EWTdf 3553 hebben de prestigieuze award ontvangen in de categorie product design.

De Red Dot Design Award wordt gezien als een van de meest vooraanstaande ontwerpwedstrijden ter wereld. 6.300 inzendingen uit 59 landen werden dit jaar beoordeeld door een jury van 39 internationale experts op het gebied van kwaliteit, innovatie en functionaliteit. De prijzen worden op 9 juli uitgereikt tijdens het Red Dot Gala in het Duitse Essen.

Liebherr CBNes 6256

De CBNes 6256 is een koel-/vriescombinatie in edelstaal. Dit extra brede topmodel heeft onder andere twee 0°C BioFresh-laden voor het tot 3x langer bewaren van vlees, vis, zuivel, groenten en fruit, een automatische IceMaker met vaste wateraansluiting en twee zelfsluitende NoFrost vriesladen. In 2018 is het interieur van dit model vernieuwd. De achterwand is uitgevoerd in edelstaal en de ruime deurvakken zijn modern vormgegeven en afgewerkt met een edelstaal look afwerking.

Liebherr EWTdf 3553

De Liebherr EWTdf 3553 is een inbouw wijnkast met glazen deur die perfect is te integreren in elke keuken. Op de EWTdf-modellen kan een meubelkader worden gemonteerd in hetzelfde materiaal als de keuken of een hoogwaardig edelstalen deurframe voor een moderne en tijdloze uitstraling. Het edelstalen frame met greep is als accessoire leverbaar.

De wijnklimaatkast biedt ruimte aan 80 flessen en heeft 2 apart instelbare zones, waarbij de temperatuur onafhankelijk van elkaar tussen +5°C tot +20°C kan worden ingesteld. Rode en witte wijnen kunnen gelijktijdig op de ideale drinktemperatuur worden bewaard, of stel één van de zones in op +12°C voor het langdurig bewaren van wijnen.

Ben je benieuwd geworden naar een van deze apparaten, of naar een van de vele andere apparaten uit het assortiment? In onze Showroom in Ternat staan ruim 80 modellen opgesteld en geven we je graag advies over jouw ideale koel-/vriescombinatie, koelkast, vriezer of wijnkast!

Heb je vragen over deze of andere Liebherr apparaten? Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit bericht. Of discussieer met ons op Facebook.