Liebherr is opnieuw in de prijzen gevallen bij de iF Design Awards. Zowel de nieuwe koel/vriescombinatie CBNPes 5758 als de nieuwe side-by-side SBSbs 8673 ontvingen deze prestigieuze onderscheiding. De iF Design Award is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend aan producten die zich onderscheiden door middel van innovatieve ideeën en bijzondere ontwerpen.

De jury prijst de beide nieuwe BluPerformance modellen voor het gebruik van hoogwaardige materialen, het design en de innovatieve verbeteringen die een laag energieverbruik en geluidsniveau met zich meebrengen. Bovendien is de jury zeer enthousiast over de SmartDevice technologie die het mogelijk maakt alarmmeldingen te ontvangen en instellingen te wijzigen via een smartphone of tablet.

Ook niet onbelangrijk om te melden is dat de twee zelfde toestellen de “Red Dot Award 2017” in de categorie Product Design in de wacht hebben meegesleept. De uitreiking van deze waardering voor creativiteit, innovativiteit en hoge kwaliteit van het product wordt door een internationaal gerenommeerde jury verzorgd.

De winnende apparaten worden gedurende één jaar tentoongesteld in het Red Dot Museum in Essen, het grootste museum voor hedendaags design.

Schrijf u in voor onze FreshMag nieuwsbrief!

[wysija_form id=”1″]