Liebherr gaf zijn reeks slimme koel- en vrieskasten alles wat ze nodig hebben voor een lang leven. Geen wonder dus dat ze goed zijn voorbereid op de wereld van morgen. Zo kunnen ze vanaf heden worden uitgerust met een SmartDeviceBox, waarmee een verbinding tot stand wordt gebracht tussen smartphone of tablet en koel-vriesapparaat. Bent u net zoals wij benieuwd naar de toekomst van koelen en vriezen en wilt u graag weten wat de huidige mogelijkheden zijn? Lees dan zeker verder!

Technologie die uw dagelijks leven makkelijker maakt

Bedien uw koelkast of vriezer met de Liebherr SmartDevice app, waar u ook bent. Met de app kan u heel eenvoudig de gewenste koel- en vriestemperatuur instellen, de status van het apparaat oproepen en functies als SuperCool en SuperFrost activeren. Bovendien krijgt u pushmeldingen als u bijvoorbeeld de deur bent vergeten te sluiten of in het geval van een stroom- of temperatuurstoring.

De SmartDeviceBox: maak uw koelkast nog slimmer

De SmartDevice-technologie is de basis om uw koelkast of vriezer te integreren in een smart home. Met de SmartDeviceBox kunt u uw Liebherr apparaat eenvoudig verbinden met uw draadloze netwerk. Alle SmartDevice apparaten kunnen achteraf worden uitgerust met een SmartDeviceBox. De SmartDeviceBox is als accessoire verkrijgbaar bij uw Liebherr dealer of in de Liebherr accessoire webshop.

SmartDevice app: blijf verbonden met uw apparaat

De SmartDevice app is gratis beschikbaar voor iOS en Android en biedt altijd en overal toegang tot uw Liebherr apparaten. Alle functies zijn overzichtelijk en de bediening is intuïtief en eenvoudig. De app helpt u bovendien stap-voor-stap bij de installatie van uw SmartDeviceBox.

Slimme samenwerking met IFTTT

Dankzij IFTTT (If This Then That) kunt u een groot aantal apparaten en diensten onderling verbinden. Met IFTTT kunnen eenvoudige “recepten” worden gemaakt die werken volgens het “If This Then That” principe: Een trigger op het ene apparaat (This) resulteert in een actie op een andere dienst (That).

Ook de Liebherr SmartDevice apparaten profiteren van deze slimme samenwerking. Zo kunt u bijvoorbeeld uw intelligente Philips Hue verlichting laten knipperen als de deur van de vriezer onverhoopt open blijft staan. Of schakel automatisch de SuperCool-functie in wanneer u de supermarkt bezoekt. De mogelijkheden zijn talrijk en worden steeds verder uitgebreid.

De beste bescherming van uw privacy

Bij Liebherr vinden we privacy erg belangrijk. Daarom is voor Microsoft gekozen als partner voor software en cloudservices. Als eerste toonaangevende leverancier van cloudservices, heeft Microsoft de internationale privacystandaardcertificering ISO / IEC 27018 verkregen en maakt gebruik van AES-256, de coderingstechnologie die ook wordt gebruikt in de banksector.

Alle gegevens die van SmartDeviceBox naar de cloud worden overgebracht, worden vooraf geanonimiseerd. Liebherr beheert de persoonlijke gegevens van de gebruikers uitsluitend via servers in het eigen datacenter in Duitsland. De gegevens van de SmartDeviceBox en uw persoonlijke gegevens zijn dus altijd gescheiden van elkaar. Dit biedt maximale beveiliging volgens de hoogste Europese privacystandaarden.

 

Bent u klaar voor de toekomst van koelen en vriezen? Welke toepassingen zou u nog graag willen zien verschijnen? Schrijf ons! Laat een reactie achter onder dit artikel of discussieer met ons op Facebook.