Wanneer klanten contact opnemen met onze dienst-na-verkoop met vragen over hun toestel, wordt er vaak gevraagd naar de informatie op het typeplaatje. Dit plaatsje een soort identiteitskaart voor koelkasten en diepvriezers.

Het kan goed zijn dat wij naar het serienummer of type van het toestel vroegen indien u reeds contact met ons opnam. Daar is een goede reden voor –  zo kunnen wij u gemakkelijker en sneller helpen met uw vraag.

Waar kan deze informatie worden teruggevonden?

Dit kan terug te vinden op het typepIaatje van de koelkast of diepvries. Hierop staat vermeld:

  • De energieklasse
  • Het gebruikte koelmiddel
  • De netto inhoud
  • De klimaatklasse

Meestal bevindt het typeplaatje zich linksonder. Om het te zien moet u meestal een groente- of diepvrieslade verwijderen. De enige uitzondering is bij onze kistdiepvriezers, waar het plaatje zich op de buitenkant aan de rechterkant bevindt.

Hieronder vindt u een voorbeeld van een typeplaatje. Indien u hierover vragen hebt kan u altijd contact met ons opnemen via [email protected] of 02/456.00.35.

asien,hintergrund,bangkok,leerstelle,business,karte,europaeisch,korporativ,anstellung,fuehrungskraft,weiblich,geste,hand,besitz,identitaet,information,freisteller,arbeit,marketing,nachricht,name,eins,person,professionell,verkauf,zeigen,zeigend,space,lagerung,erfolg,text,thailand,handwerk,weiss,anzeige

Type van het toestel (linksboven). Negen-cijferig serienummer (rechtsonder)

 

Hebt u vragen of opmerkingen? Schrijf ons! De commentaarfunctie vindt u onder deze bijdrage. Of discussieer met ons op Facebook.

 

Of schrijf u in voor onze FreshMag nieuwsbrief!

[wysija_form id=”1″]