Met welke frequentie u ook inkopen doet – dagelijks, wekelijks, tweewekelijks of misschien zelfs minder vaak – we kopen allemaal wekelijks voedingsproducten. Voor sommigen is een bezoek aan de supermarkt ‘me time’, tijd zonder de kinderen, tijd om rustig langs de rekken te slenteren. Voor anderen is het een vreselijke klus om snel alles bij elkaar te graaien dat nodig is om maaltijden te bereiden.

De SuperCool- en SuperFrost-technologie van Liebherr voorkomt dat de temperatuur in uw koelkast stijgt

Ongeacht ons shoppingpatroon, één ding doen we allemaal als we thuiskomen: we openen de koffer van de auto en gaan met de armen vol gekochte voedingsproducten naar binnen. Vervolgens trekken we de deur van onze koelkast en diepvriezer open, laten ze wijd open staan terwijl we de inhoud herschikken en daarna de nieuwe producten erin plaatsen. Ondertussen worden onze eerder gekoelde en diepgevroren levensmiddelen blootgesteld aan de warme lucht en de stijgende temperatuur. Liebherr heeft rekening gehouden met deze gewoonten en ontwierp de SuperCool– en SuperFrost-technologie om stijgende temperaturen te voorkomen.

Hoe werkt het SuperCool- en SuperFrost-systeem?

Veel Liebherr-koelkasten en -diepvriezers zijn uitgerust met deze technologie, die de binnentemperatuur tot respectievelijk +2°C en -32°C verlaagt en na een bepaalde tijd terugkeert naar de normale geprogrammeerde werking. Wanneer u ze inschakelt voor u inkopen gaat doen, worden de nieuwe voedingsproducten sneller gekoeld, zodat een te sterke temperatuurstijging in het apparaat terwijl de deur openstaat, wordt voorkomen, evenals temperatuuroverdracht van de warmere producten die u net hebt aangekocht.

Door SuperCool of SuperFrost op uw apparaat te activeren, verlaagt u de binnentemperatuur tot respectievelijk +2°C en -32°C.

Hoewel dit misschien niet heel belangrijk lijkt in het grote geheel, zal de unieke en efficiënte SuperCool- en SuperFrost-technologie van Liebherr zeker bijdragen tot het creëren van een meer geschikte omgeving om uw voedingsproducten te bewaren en vooral ook tot het beperken van voedselverspilling omdat het voedsel niet voortijdig bederft.

Als u op zoek gaat naar een nieuwe koelkast of vriezer, bezoek dan zeker onze website om de huidige reeks modellen met SuperCool en SuperFrost te bekijken.

Hebt u reeds ervaring met SuperCool en SuperFrost? We horen het graag! Volg ons op Facebook en Instagram!