BluPerformance er en ny generation inden for fritstående køle-/fryseskabe, som tilbyder en større nettovolumen, endnu bedre energieffektivitet, øget ydeevne, lydsvag drift, premium-design og endnu mere brugerkomfort. Simpelt sagt: BluPerformance har revolutioneret køle-/fryseskabsmarkedet…

Alle BluPerformance-apparaterne er utrolig energieffektive med et relativt energiforbrug på A+++ eller A+++/-20%. Modellerne med A+++/-20 % er endda 20 % mere energibesparende i forhold til grænseværdierne for relativt energiforbrug A+++! BluPerformance repræsenterer ydermere en ny dimension inden for friskhed og kvalitet. Skabene er udstyrede med premium kvalitetsmaterialer, perfekt håndværk ned til mindste detalje, superior brugerkomfort og præcis touch-betjening. På BluPerformance-modellerne er køleteknologien kompakt integreret i soklen, hvilket minimerer driftsstøj samt fungerer pladsbesparende. Resultat: optimal ydeevne samt et væsentligt større nettovolumen og forbedret energieffektivitet. BluPerformance-modellerne går på ingen måder på kompromis.

Længere friskhed med BioFresh

BluPerformance-modellerne med BioFresh er udstyrede med væsentlig større BioFresh-skuffer, og på Premium-skabene er alle skufferne fuldt fleksible og kan indstilles enten som HydroSafe (med høj luftfugtighed) eller som DrySafe (med lav luftfugtighed) via betjeningspanelet. De elegante BioFresh-skuffer er fuldt udtrækkelige, og åbnes/lukkes nemt, selv når de er fuldt belastede. BioFresh-skufferne er udstyrede med lukkemekanisme med SoftStop. Den integrerede LED-belysning i skufferne sikrer et perfekt overblik over indholdet i skuffen.

Design og interiør

Under designprocessen følger vi et klassisk princip: “design follows function”. Målet er at gøre vores skjulte, yderst effektive køleteknik mærkbar gennem det eksterne, overordnede design. Vores tidløse HardLine-design med klare og minimalistiske detaljer sikrer, at skabene står som et visuelt mesterværk i ethvert køkken. Det integrerede dørhængsel understreger det skarpe kvalitetsudseende, og det ergonomiske håndtag passer perfekt ind i designet med de nye HardLine-døre.

Interiøret byder bl.a. på VarioSafe – den perfekte opbevaringsløsning til mindre madvarer, tuber og glas. VarioSafe-skuffen med GlassLine-udstyr oser af høj kvalitet, og giver samtidigt et perfekt og organiseret overblik over indholdet. LED-loftsbelysningen sikrer en jævn belysning af hele skabet. Premium BioFresh-skabene er udstyrede med en integreret LED-bagvægsbelysning, som giver perfekt indvendig belysning og den ideelle præsentation af madvarerne i BioFresh-skuffen.

Fryseskufferne er optimalt belyst via LED-belysningen, som er monteret lige under køleskabsdøren. Med køleteknologien integreret i skabets sokkel der er ikke behov for en kondensator på bagsiden af apparatet. Transporthåndtagene er integreret øverst på apparatets bagside, hvilket gør det lettere at flytte og genplacere skabet.

Betjening

Premium køle-/fryseskabene med BluPerformance er udstyrede med en 7” touch-skærm integreret i døren. Herigennem tilbydes du maksimal daglig komfort med et stort udvalg af foruddefinerede programmer og utrolig brugervenlighed. Informationer, energibesparelser og anbefalinger til opbevaring af fødevarer tilgås nemt og hurtigt. I henhold til dine behov kan op til seks apparatfunktioner samtidig opsættes og vises på startskærmen for øjeblikkelig adgang.

Yderligere funktioner kan aktiveres for at reducere energiforbruget endnu mere. Fx via EnergySaver-funktionen hæves temperaturen en anelse og på Holiday-funktionen hæves temperaturen til 15 °C gennem en periode, uden temperaturen i fryseskabet påvirkes.

Aktivt kulfilter

Der er integreret et FreshAir aktivt kulfilter på alle BluPerformance køle-/fryseskabe og køleskabe, som renser luften og fanger dårlige lugte, hvilket sikrer den optimale luftkvalitet. Elektronikken sørger for at fortælle dig, hvornår der skal skiftes filter.

Hvis du har nogle spørgsmål om BluPerformance, vil vi meget gerne høre fra dig. Skriv en kommentar i kommentarfeltet nedenfor eller lav et indlæg på vores Facebook.