Liebherr ColourLine - flotte, farverige køle-/fryseskabe

Inviter farverne ind i køkkenet med den populære Liebherr ColourLine-serie, som er tilgængelig i NeonOrange, KiwiGrøn og FrostBlå på modellen CN 4313 køle-/fryseskab (afbilledet ovenfor). Udover det iøjnefaldende design er disse skabe specielt effektive grundet deres kvalitetsfeatures og lækre design.

Kvalitet. Design. Innovation. Disse tre features sætter vi utroligt højt hos Liebherr Domestic Appliances, og den demonstreres endnu engang igennem den nye ColourLine-serie.

Fede farver på de lækreste kvalitetsskabe

Ved første øjekast imponerer Liebherr ColourLine-skabene med det elegante design. Den farverige facade kombineret med Hard-Line-døren, og det skjulte greb skaber en harmonisk og smuk æstetik, der garanterer optimal integrering i dit køkken, og samtidigt sætter et modigt, farverigt præg.

Kvalitetsfeatures

Den visuelle æstetik er ikke det eneste, som gør Liebherr ColourLine-skabene til at noget ganske særligt. Den ægte styrke ligger inden i skabet. Med ColourLine-skabene sparer du penge, idet de er udstyrede med et relativt energiforbrug på A++. Derudover er skabene udstyrede med en lang række lækre features, som:

NoFrost – Med NoFrost-teknologien fra Liebherr sikres friskheden af dine madvarer i lang tid.Madvarer fryses med iskold, recirkuleret luft, og den luftfugtighed, der måtte opstå, ledesud af skabet. Du behøver ikke længere sætte tid af til afrimning.

DuoCooling – Med DuoCooling får man to kølesystemer, hvilket betyder, at temperaturen i køle- og fryseskabet indstilles separat og uafhængig af hinanden. Luften i køl og frys veksler ikke mellem de to afdelinger, hvilket forhindrer udtørring af madvarer samt at lugte føres fra den ene afdeling til den anden.

LED-belysning – LED-loftsbelysningen skaber et kvalitetsoverblik over indholdet i skabet. Designet er elegant, og LED-belysningen er pladsbesparende samt central placeret, hvilket sikrer dig den ideelle belysning af skabet og dets indhold.

Ergonomisk håndtag – Den ergonomiske døråbning sikres via det skjulte greb på siden af døren.

Flaskehylde – For ekstra god plads til opbevaring af flasker.

Nu tænker du måske: Har jeg ikke tidligere set farverige køle/-fryseskabe fra Liebherr? Svaret er JA – de første skabe i vores ColourLine-serie var utrolig populære. CU 3311 køle-/fryseskabene er stadig tilgængelige på markedet i dag.

Liebherr CN3311 køle-/fryseskabe i rød, grøn og blå

Liebherr ColourLine-serien er ydermere tilgængelig i Rød, Blå og Grøn på CU 3311 (afbilledet ovenfor).

Har du spørgsmål til Liebherr ColourLine-serien eller til nogle af vores andre apparater, skal du endelige bare kontakte os. Skriv spørgsmålet i kommentarfeltet nedenfor eller lav et indlæg på vores Facebook.