Kvinder gør det. Mænd gør det også. Og ikke kun om sommeren. De opbevarer deres kosmetik i køleskabet! Liebherr-modeller med VarioBox er perfekte til dette formål. 

Man siger, at naturlig skønhed kommer indefra. Kosmetikprodukter som creme, læbestift og bodylotion kan dog give en hjælpende hånd til dem, der gerne vil pleje og fremhæve skønheden i hud, mund, negle og øjne, eller som blot har lyst til at forkæle sig selv.

Maden holder i længere tid i et Liebherr-produkt, især hvis det er udstyret med BioFresh. Det skyldes, at et køligt miljø gør de kemiske processer langsommere. Gælder det samme for dine foretrukne skønhedsprodukter?

Industrifremstillet kosmetik kan modstå omgivende temperaturer på op til 40 °C

De fleste industrifremstillede produkter er designet, så de ikke behøver blive opbevaret køligt. Mange kan modstå omgivende temperaturer på op til 40 °C. Producenterne tester temperaturstabiliteten for deres produkter – herunder frysning og optøning – før de lanceres på markedet. Alligevel kan selv læbestifter med god temperaturstabilitet sommetider blive bløde og smelte ved højere temperaturer. Neglelak kan også udtørre og blive ujævnt under visse lys- og varmeforhold. Mange vælger at afkøle deres kosmetikprodukter i køleskabet, selvom det slet ikke er nødvendigt.


Parfume og deodoranter føles dejligt kølende på huden, når produkterne opbevares i køleskabet

Sagen forholder sig lidt anderledes, når vi taler om hjemmelavet eller økologisk kosmetik. De fleste af disse ting indeholder ikke konserveringsmidler. Produkterne skal være på køl for at holde sig friske. Mange opbevarer deres parfume og deodoranter i køleskabet, hvilket har den store fordel, at produkterne er dejligt kølende for huden på varme sommerdage.

Uanset om din kosmetik er købt eller hjemmelavet, er VarioBox-rummene i et Liebherr-køleskab det perfekte opbevaringssted.

Se vores udvalg, og find det Liebherr-produkt, der passer til din livsstil, på Liebherrs hjemmeside

 

Hvordan opbevarer du din kosmetik? Hvilke erfaringer har du gjort dig? Skriv til os! Brug kommentarfunktionen under dette indlæg.