slider_DuoCooling_2016Duo- hvad? DuoCooling! Denne teknologi i Liebherrs køle-/fryseskabe betyder, at temperaturen i køle- og fryserummene er indstillet præcist og styres vha. to selvstændige kølekredsløb. Det har sine fordele.

Der bruges DuoCooling-teknologi i alle Liebherrs køle-/fryseskabe.

Det vil sige alle produkter, hvor både køleskab og fryser har deres egne selvstændige temperaturstyringsenheder. Der er ingen åbninger, som forbinder køle- og fryserummene med hinanden, hvilket betyder, at luften ikke blandes.

“Så langt, så godt. Hvordan hjælper det mig som forbruger?”

DuoCooling-systemet forhindrer ikke alene overførsel af lugt fra madvarer mellem fryser og køleskab, men forhindrer også, at maden udtørrer.

DuoCooling_lightbox_Liebherr

Med DuoCooling udveksles der ikke køleluft mellem køle- og fryserummene.

Forestil dig, at du går en tur på en kold vinterdag. Når du kommer hjem, kan du mærke, at huden føles stram. Den iskolde luft har suget fugten ud af din hud. Hvad gør du? Du smører som regel hånd- og ansigtscreme på for at modvirke dette fugttab. Der sker noget lignende med mad. Hvis iskold luft fra fryseren møder kold luft i køleskabet, udtørres maden. DuoCooling-teknologi forhindrer, at det sker, og stopper også overførsel af lugt. Har du lyst til, at den kraftigt duftende ost i køleskabet overfører sin duft og smag til maden i fryseren? Egentlig ikke, vel?

De to kølekredsløb samt temperaturen i køle- og fryserummene styres uafhængigt af hinanden. Temperaturen går fra 1 °C til 9 °C (køle-/fryseskabe uden BioFresh) eller 3 °C til 9 °C (køle-/fryseskabe med BioFresh) i kølerummet. Temperaturen i fryserummet går fra -15 °C til -26 °C. Der er endnu en fordel: Hvis du har brug for at afrime skabet, påvirkes temperaturen ikke i køleskabet, hvis du slukker for fryserummet. Hvis du har en Liebherr med NoFrost-teknologi, behøver du ikke bekymre dig om dette.

Skriv til os, hvis du har spørgsmål angående DuoCooling eller andre Liebherr-funktioner! Brug kommentarfunktionen under dette indlæg, eller start/deltag i diskussioner med os i de sociale medier.