Vi vil alle gerne føle os sådan RIGTIG hjemme i vores køkken – uanset størrelsen og hvor i livet, vi er. Derfor er der ekstra fokus på køkkenets design, hvor alt skal være let tilgængeligt, og ergonomiske hvidevarer bliver et minimumskrav. Liebherr har for længst forudset dette, og leverer derfor omhyggeligt designede løsninger som de to fuldintegrerbare Table-Top skuffekøl; UIKo 1560 og UIKo 1550.

Uanset hvor vi er, om det er på togstationen, i skolen eller på nettet, så er en hurtig og besværet indgang/adgang samt brugervenlighed utrolig vigtigt, og heldigvis bliver det mere og mere ”almindeligt”.

Præcis det samme gør sig gældende i køkkenet, hvor vi skal have en vis form for bevægelsesfrihed, samt let betjente køkkenapparater og hvidevarer for at vi kan føle os godt tilpas i et af hjemmets vigtigste rum. Det er her, vi tilbringer mange timer, hvor vi skaber gode minder og lærer vores børn at lave mad.

Større opbevaringsplads end forventet

Disse Table-Top skuffekøl er utrolig intelligent designede – ved første øjekast tænker man måske diskret, lille og kompakt – men så snart man åbner dem, skal man forvente sig en glædelig overraskelse. Disse pladsbesparende mirakler gør smart brug af opbevaringspladsen, og giver dig meget mere opbevaringsplads, end du turde tro på, og sikrer samtidigt optimal tilgang til hele skabets indhold.


Det ergonomiske skuffekøl UIKo 1560 gør det nemt for dig at tilgå alle dine madvarer.

Design med let adgang

Enhver, der har et Table-Top køleskab, ved, hvor trættende det kan være at bøje sig helt ned for at tage en yoghurt ud fra det inderste hjørne. Det kan være en stor byrde eller endda en umulighed for mennesker med nedsat mobilitet. De udtrækkelige hylder og den fuldt udtrækkelige skuffe på UIKo 1550 og UIKo 1560 gør det ekstra nemt for dig – og kan ydermere indeholde en stor mængde madvarer, som du altid har let adgang til. UIKo 1560 er designet med særlig fokus på ergonomi samt superior adgang med den innovative LiftUp-boks.

Kvalitet, Design og Innovation: LiftUp-Boksen

LiftUp-Boksen er intet mindre end genial og sikrer optimal brug af pladsen under udtræksskuffen, som før kunne være vanskelig at få adgang til. Når den trækkes ud, skubbes boksen op, hvilket gør det nemt for dig at tilgå dine madvarer.


LiftUp-Boksen i UIKo 1560 fra Liebherr

LiftUp-Boksen er ergonomisk placeret, og fjernes meget let. Med sin generøse nettovolumen på 8 liter tilbyder den masser af plads til opbevaring af dine madvarer.

 

Vi håber, at du fandt denne artikel interessant og håber, at du vil dele din mening med os via nedenstående kommentarfelt.