Fra dåser til store 2-liter flasker, søde meloner til vandmeloner, enkelte is til “family-size” isbokse. Produkterne varierer meget i både størrelse og form, og det er derfor vigtigt at have et køle-/fryseskab, der har plads til dine madvarer, og samtidigt tilbyder intelligente løsninger til den optimale opbevaring. Med Liebherr VarioSpace, VarioBoks og VarioSafe får du pladsen du mangler, overblikket du ønsker samt en orden, der giver dig ro i sindet.

VarioSpace

Fryseskuffer og hylder kan tages ud efter behov. Det er sådan, det praktiske system, VarioSpace, virker. Herved kan selv de største madvarer opbevares i fryseskabet.

VarioBoks

De aftagelige VarioBokse sikrer såvel optimal orden og opbevaring af de små tuber, pakker etc. samt et hurtigt overblik over indholdet. Åbning, fyldning og lukning klares let og hurtigt med én hånd. De er ydermere nemme at afmontere og montere igen. En stopmekanisme gør, at VarioBoksene altid er sikrede, når madvarerne fjernes. De er egnede til opvaskemaskinen, og derfor klares rengøringen let og hurtigt. For at tilpasse dit behov kan VarioBoksene monteres i forskellige dørhøjder.

VarioSafe

En del af Liebherrs integrerbare køle-/frysekabe er udstyrede med VarioSafe. Denne unikke funktion skaber overblik og orden. Perfekt opbevaring af små madvarer, tuber og glas. VarioSafe kan justeres i højden via lyssøjlerne, hvilket giver dig den optimale fleksibilitet.

Men det stopper ikke her – Liebherr er så meget mere…

  • Det luksuriøse GlassLine udstyr sætter det endelige præg på udstyret, og gengiver følelsen af høj kvalitet. Glasopbevaringshylderne samt dørhylderne er lavet af brudsikkert glas. Den delbare hylde gør det muligt at opbevare høje beholdere, hvorved dine opbevaringsmuligheder mangfoldiggøres.
  • Det integrerede SoftSystem sørger for en kontrolleret lukning af døren. Smækkes døren, sørger SoftSystemet automatisk for at gøre lukningen langsommere og derved mere sikker. Ved hjælp af SoftSystemet lukker døren automatisk, hvis den står maks. 45° åben.
  • Fryseskufferne er udstyrede med teleskopudtræk i høj kvalitet og de trækkes nemt ud. Fryseskufferne er desuden udstyrede med en automatisk lukkemekanisme.
  • BluPerformance-modellerne er køleteknologien kompakt integreret i soklen, hvilket minimerer driftsstøj samt fungerer pladsbesparende. Resultat: optimal ydeevne samt et væsentligt større nettovolumen og forbedret energieffektivitet.
  • BioFresh-skuffer og udtrækkelige skuffer med SoftTelescopic sørger for en kontrolleret og sikker lukning af skuffen. Alle skuffer er fuldt udtrækkelige og kan fjernes ved en døråbningsvinkel på 90°.
  • BioCool-Boksen muliggør en justering af luftfugtigheden i køleskabet, hvorved madvarernes friskhed forlænges. BioCool-Boksen er udstyret med teleskopskinner, hvilket skaber den ideelle brugerkomfort samt sikrer et hurtigt overblik over indholdet af madvarer. Fugtighedsgraden i BioCool-Boksen reguleres via en slider.
  • Integrerede LED-lyskolonner som ikke tager plads i skabet. De langtidsholdbare LED-pærer udsender meget lidt varme, hvilket sikrer en optimal opbevaring af friske madvarer.
  • Justerbart interiør – glashylder, dørhylder og skuffer placeres efter behov og skaber på den måde en optimal opbevaring af dine madvarer.
  • Stort udvalg – mix og match ud fra det store sortiment og lav præcis den løsning, der matcher dig og din familie.

Du kan se det fulde Liebherr sortiment på vores website eller besøg din lokale forhandler for råd og vejledning af butikspersonalet.

Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til os. Brug kommentarfeltet nedenfor eller skab et indlæg på vores Facebook