Fordelene ved en Liebherr Side-by-Side-løsning
Hvad er fordelene egentlig ved at opgradere til en Liebherr Side-by-Side-løsning? Læs artiklen og oplev vores unikke Side-by-Side-apparater på tæt hold. Forbered dig på at blive inspireret og imponeret over deres store alsidighed, hvor du får alt-i-et.

Med plads til enorme mængder mad- og drikkevarer, udstyrede med innovativ teknologi og et elegant design, tilbyder Liebherrs Side-by-Side-løsninger en ny dimension inden for fødevareopbevaring. Og hvad mange ikke ved, består Liebherrs Side-by-Side-løsninger faktisk af to individuelle skabe, hvilket giver endnu flere fordele og større komfort…

Liebherr Side-by-Side: Lettere transport

Idet Liebherrs Side-by-Side-løsninger består af to individuelle skabe er de meget nemmere at transportere, og specielt når de skal bæres ind i hjemmet, op ad trapper eller omkring hjørner med begrænset plads. Dette gør skabene mere brugervenlige end de såkaldte “Amerikaner-skabe”, som består af et stort samlet skab.

Ubesværet installation

Liebherrs FreshCenter består af en elegant og harmonisk enhed med enkelt fastgørelse bag på skabet. Skabet er ydermere udstyret integreret højdejustering, som gør det let at justere det, så det passer med de øvrige køkkenelementer.

Let installation

 

Side-by-Side-løsninger har individuelle kølesystemer

Alle individuelle apparater er udstyrede med individuelle kølesystemer og kompressorer, hvilket betyder, at de arbejder helt uafhængige af hinanden. Skulle der opstå et problem med fx fryseskabet, arbejder køleskabet fortsat optimalt uden nogen form for påvirkning.

Med to kølesystemer elimineres luftudveksling mellem skabene

Idet Liebherrs Side-by-Side-løsninger består af to separate skabe elimineres risikoen for at lugte føres fra det ene skab til det andet. Selvom der opbevares en stærk ost i køleskabet, vil lugten aldrig kunne føres til fryseskabet.

To kølrsystemer

Utallige kombinationsmuligheder

Med Liebherrs Side-by-Side-løsninger opnår du stor alsidighed, idet skabene kan sammensættes efter dine behov. Der er fx mulighed for et stort køleskab med eller uden BioFresh, et stort fryseskab med eller uden IceMaker, et mindre fryseskab kombineret med et vinskab eller et full-size BioFresh-skab. Uanset hvad du vælger, er du garanteret en Liebherr Side-by-Side-løsning, som sikrer friskheden på dine mad- og drikkevarer.

Tilpasset dine behov

Tilpasset til at møde netop dine behov inden for opbevaring og design. Liebherr har den perfekte Side-by-Side-løsning til dig. Disse apparater er ikke blot utrolig overbevisende grundet deres innovative features og utrolige brugerkomfort, men de tilfører også Premiumkvalitet til dit køkken.

Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til os via kommentarfeltet nedenfor eller ved at lave et indlæg på vores Facebook.