Liebherr-køleskabe med SuperCool køler hurtigt, men forsigtigt dine mad- og drikkevarer ned, så den lækre smag bevares. 

SuperCool_2016

Forestil dig, at du holder en fest. Forberedelserne er næsten færdige. Scenen er klar. Nu er det tid til at smøge ærmerne op og gå i gang med salaterne og maden til buffeten. Det gøres normalt dagen før, så du sparer tid og har én ting mindre at bekymre dig om, og så buffeten kan nå at blive ordentligt kold.

SuperCool er guld værd i den slags situationer. Afhængigt af produktet sænker denne automatiske funktion køleskabets temperatur til 2 °C, 3 °C eller 4 °C i enten seks eller tolv timer. Ved disse temperaturer fryser maden ikke, men afkøles hurtigst muligt. Perfekt, når man holder fest.

Det er naturligvis bare ét eksempel, hvor Liebherrs innovation er nyttig. Tryk på SuperCool-knappen, før du tager ud at handle. Når du kommer hjem, er køleskabet koldt og køler hurtigere dine friske madvarer.

SuperCool giver endnu flere fordele:

  • Temperaturudsving i et køleskab kan påvirke kvaliteten af de opbevarede madvarer. Det sker, når der sættes “varm” mad i køleskabet – i bund og grund hver gang, du sætter noget i køleskabet, der ikke kommer fra fryseren eller fra et område, hvor den omgivende temperatur er lavere end køleskabets temperatur. Det er ikke et problem med den automatiske SuperCool-funktion, da den lave temperatur – 2 °C, 3 °C eller 4 °C afhængigt af modellen – og den hastighed, hvormed madvarer køles, hjælper med at undgå sådanne udsving.
  • Køleskabet vender automatisk tilbage til normal driftstemperatur efter 6-12 timer, afhængigt af modellen. Der er ingen grund til at slukke manuelt for SuperCool. Det behøver du ikke bekymre dig om!
SuperCool_34000-0_W415

SuperCool-knappen på dit Liebherr-produkt ser cirka sådan ud.

 

Se vores store produktudvalg, og find det Liebherr-køleskab med SuperCool, der passer til din livsstil, på www.liebherr-appliances.com.