BioFresh-Plus, med separat temperaturindstilling, sikrer dig såvel fleksibilitet som en præcis temperatur på 0°C eller -2°C, hvilket er ideelt til opbevaring af fisk, kød, frugt og grøntsager.

Vi hører ofte om BioFresh og de mange fordele ved opbevaring i BioFresh-skufferne.BioFresh er nemlig teknologien for skarpsindige og sundhedsbevidste forbrugere. Med BioFresh holdes dine madvarer friske betydeligt længere set i forhold til et traditionelt køleskab. For at sikre madvarernes friskhed skal temperaturen holdes præcist lige over 0°C, samtidig med at luftfugtigheden er perfekt svarende til indholdet.

Miljøet i HydroSafe-skuffen er ideelt til forlænget holdbarhed på frugt og grønt, hvorved de vigtige vitaminer og den friske smag bevares. Derimod er en lav fugtighed og en temperatur lige over frysepunktet perfekt til opbevaring af kød i DrySafe-skuffen, hvor både aroma og smag bevares. Det er ydermere gavnligt for mejeriprodukter, når de opbevares ved en temperatur lige over 0°C og ved lav luftfugtighed, idet holdbarheden forlænges i forhold til opbevaring i et traditionelt køleskab.

Separat temperaturindstilling

BioFresh-Plus tilbyder endnu større fleksibilitet for individuel opbevaring af madvarer. Temperaturen kan justeres på 0°C og -2°C og holder derved forskellige typer madvarer, såsom frugt, grønt, fisk og skaldyr samt kød og mejeriprodukter, friskere i betydeligt længere tid end et traditionelt køleskab.

Fisk og skaldyr bør opbevares ved -2°C?

Jo, straks efter fisken er fanget, køles den hurtigt ned i en blanding af saltvand og is. Denne blanding har en temperatur på ca. -2°C og studier fra Max Rubner Institute i Hamburg bekræfter, at holdbarheden på fisk og skaldyr forlænges ved netop denne temperatur. På Liebherr køleskabe med BioFresh-Plus indstilles temperaturen let og hurtigt på -2°C blot ved et tryk på én knap, og du har herved skabt det ideelle miljø til opbevaring af fisk og skaldyr.

Hvis du leder efter de helt ideelle opbevaringsforhold for dine madvarer, er BioFresh-Plus den helt rigtige teknologi for dig.

Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til os. Brug kommentarfeltet nedenfor eller skab et indlæg på vores Facebook