‘Kvalitet, Design og Innovation’- disse ord definerer Liebherr og med det smukke BlackSteel slås visionen blot endnu mere fast. Læs artiklen og find ud af meget mere omkring Liebherr BlackSteel.

“BlackSteel er et meget elegant og usædvanligt sort rustfrit stålfinish, som fanger ethvert øje. Kombineret med den høje kvalitet SmartSteel-finish giver dette materiale Liebherr køle-/fryseskabe et højteknologisk udseende, samtidig med at det holder tidløs elegance. Det tværgående, polerede finish skaber et eksklusivt og visuelt tiltalende design, der gør BlackSteel-modellerne til et ægte højdepunkt i hvert køkken.”

Design “spot on”

Med det unikke BlackSteel-finish er designet hævet til højeste niveau, hvilket endnu engang giver Liebherr muligheden for at demonstrere sin kreative vision samt at understrege sit store engagement i udviklingen af nye og innovative produkter. Vi sætter ofte innovative køletrends: vores apparater er klassiske, elegante og eksklusive; de er stilfulde i form, har et smukt interiør samt et elegant design. Vores udsøgte BlackSteel-modeller er bestemt ingen undtagelse.

Meget mere end blot et smukt udseende

Med det innovative BlackSteel-finish har Liebherr skabt en moderne fortolkning af den klassiske rustfri stålfront. Apparaterne kendetegnes ved deres elegante sorte farve og deres unikke overfladefinish. Det tværgående, polerede finish skaber en fantastisk visuel effekt og giver apparaterne et særligt udseende. Desuden reducerer denne overflade synligheden af fingeraftryk betydeligt på døre og sidevægge og er væsentlig mindre følsom overfor ridser. BlackSteel-modellerne er udstyrede med det patenterede Liebherr håndtag med integreret åbningsmekanisme. Såvel design som teknologi har vundet flere priser i Tyskland.

Hvad er CoolVision? Se videoen:

BlackSteel-apparateterne er eksklusive og giver ethvert køkken et elegant designboost. Fuldendt med et unikt proportioneret, men stilfuldt og elegant aluminiumshåndtag med integreret åbningsmekanisme åbnes dørene let og ubesværede. Den fascinerende kombination af aluminium og rustfrit stål forstærker BlackSteel-overfladens unikke karakter.

Vi håber, at du har nydt dette indlæg og hvis du har nogle spørgsmål/kommentarer, er du meget velkommen til at skrive til os. Brug kommentarfeltet nedenfor eller skab et indlæg på vores Facebook