Der er mange gode grunde til, hvorfor du burde vælge et Liebherr køle- eller fryseskab. Vi har lavet en oversigt bestående af de ti væsentligste grunde. Kort fortalt får du høj funktionalitet, høj sikkerhed, energieffektivitet, high end design og tysk kvalitet.

10 grunde til at vælge Liebherr:

  1. Mere end 60 års erfaring som køle-/fryseskabsspecialist
  2. De bedste materialer samt reservedelstilgængelighed i min. 10 år
  3. Innovativt Liebherr-design
  4. Simpel at integrere og perfekt lukkemekanisme
  5. Bæredygtigt design
  6. Det bredeste sortiment samt laveste energiforbrug
  7. 0 °C, BioFresh teknologi kommer fra Liebherr
  8. NoFrost betyder forlænget friskhed og ingen afrimning af fryseskabet
  9. Liebherrs fremragende kvalitet
  10. Vi har det rette skab til dig

1) Mere end 60 års erfaring som køle-/fryseskabsspecialist

Som køle-/fryseskabsspecialist, med fabrikker i Tyskland, Østrig, Bulgarien og Malaysia, har Liebherr arbejdet kontinuerligt med udviklingen af innovative og brugervenlige apparater i mere end 60 år. Hver eneste dag motiverer den tillid, I som kunder giver os til at fortsætte arbejdet med highend kvalitetsapparater. Vores ingeniører udvikler ikke et køleskab den ene dag og et komfur dagen efter – nej de er ægte specialister inden for køl-/frys samt opbevaring. Denne passion og mangeårige erfaring forklarer hvorfor, Liebherr har flere brand-loyale kunder end nogen anden producent af hårde hvidevarer.

2) De bedste materialer samt reservedelstilgængelighed i min. 10 år

For at sikre troværdigheden til alle apparater benytter Liebherr udelukkende de bedste materialer. Hvert eneste apparat gennemgår intensive tests under hele produktionen for at opnå prima kvalitet og høj funktionalitet. Idet vi er dedikerede til den fortsatte udvikling af vores teknologi og optimeringen af alle vores komponenter samt insisterer på omhyggeligt håndværk i enhver detalje, kan vi altid garantere vores velkendte Liebherr-kvalitet og den lange levetid for vores apparater. Vores reservedele er som udgangspunkt tilgængelige i 10 år, og de fleste endda i meget længere tid – vores mål er nemlig, at du er sikret stor tilfredshed med dit Liebherr køle-/fryseskab gennem hele skabets levetid.

3) Innovativt Liebherr-design giver tidløs elegance

Ved at kombinere premium-kvalitetsmaterialer med klassisk form opfylder alle vores køle-/fryseskabe de højeste designkriterier. Både Comfort- og Premium-skabene er udstyrede med den højeste kvalitet rustfrit stål, præcisionselektronisk samt brugervenlige funktioner. Dette resulterer i en tidløs elegance, der passer ind i ethvert køkkenmiljø. Det specielle BlackSteel-finish giver Liebherr et ekstra touch af finesse og uforlignelig kvalitet.

4) Simpel at integrere og perfekt lukkemekanisme

Installationen af vores apparater er simpel: vi garanterer, at vores køle-/fryseskabe kan installeres på en sikker og stabil måde i dit køkken. Nivelleringsskinnerne sikrer den perfekte integrering, hvilket garanterer den perfekte funktionalitet, dørenes optimale lukkemekanisme samt skabets bedste ydeevne.

5) Vi tænker på bæredygtigt design og overholder miljøstandarder – det samme gør vores leverandører

Allerede i designfasen tænker vi på et bæredygtigt design. Vi benytter udelukkende kvalitetskomponenter for på den måde at sikre troværdighed og den bedste energieffektivitet. Alle plastmaterialer kan genbruges, og hele produktionsprocessen er gearet til optimal ressourceudnyttelse. Vores europæiske produktionsvirksomheder er ydermere certificerede med ISO 14001.

6) Vi tilbyder det bredeste sortiment af skabe med det laveste energiforbrug

Med kombinationen af markedets mest avancerede præcisionselektronik og højeffektive kølesystemer tilbyder Liebherr et attraktivt og miljøvenligt sortiment af skabe med bedste energiklasse. Dette betyder ikke kun ”best in class” med hensyn til energieffektivitet men er samtidigt et tegn på en innovativ virksomhed, idet Liebherr har udstillet modeller på IFA-messen med en energiklasse, som ligger langt bedre end standarden. Med Liebherr skånes miljøet, og du sparer penge.

7) Den originale 0 °C, BioFresh teknologi kommer fra Liebherr

Det er kun Liebherr, der tilbyder den ægte, patenterede BioFresh-teknologi, som giver et perfekt opbevaringsklima for varig friskhed. Når frugt, grønt, kød, fisk og mejeriprodukter opbevares ved en temperatur på lige over 0 °C og ved den ideelle luftfugtighed bevares deres vitaminer, smag og appetitvækkende udseende meget længere end i et traditionelt køleskab – og du sparer penge ved ikke at skulle handle så ofte!

8) NoFrost teknologien garanterer forlænget friskhed, og betyder at du aldrig mere behøver afrime fryseskabet

Med NoFrost-teknologien fra Liebherr sikres friskheden af dine madvarer i lang tid. Madvarer fryses med iskold, recirkuleret luft, og den luftfugtighed, der måtte opstå, ledes ud af skabet. Du behøver ikke længere sætte tid af til afrimning.

9) Uafhængige institutioner bekræfter Liebherrs fremragende kvalitet

Uafhængige testinstitutioner bekræfter kontinuerligt Liebherrs exceptionelle produkt- og designkvalitet for såvel fritstående som integrerbare modeller. Bl.a. vandt Liebherr i efteråret 2016 og 2017 Bedst i test fra Forbrugerrådet TÆNK samt Bäst i test fra Råd & Rön i Sverige. Derudover høster Liebherr hvert eneste år en lang række prestigefyldte awards såsom: Reddot, iF product design og GoodDesign.

10) Det rette skab – uanset om du skal bruge det privat eller kommercielt

Fritstående, table-top eller integrerbare modeller; køleskabe, fryseskabe, køle-/fryseskabe, vinskabe eller humidors – med et sortiment på mere end 200 skabe, har Liebherr det rette skab til dig – privat eller kommercielt.

Nu er det op til dig – hvad bliver det? Bare et køle- eller fryseskab, eller har du besluttet dig for at vælge Liebherr? For mere information omkring Liebherr, det brede sortiment eller køb, kontakt venligst den danske distributør, Witt A/S: www.witt.dk / [email protected] / 70252323.