Med et køle-/fryseskab fra Liebherr er du sikret lang produktlevetid, og med det brede sortiment finder du let det skab, som harmonerer perfekt ind i dit køkken. Sortimentet giver muligheden for, at du kan mix & match og lave præcis den løsning, der passer til dine behov – uanset om det er fritstående eller integrerbare, skabe i fuld højde, mellemhøjde, table-top, vægophængte skabe, cigarskabe eller vinskabe.

Idet alle Liebherrs Side-by-Side-løsninger består af enkelte skabe, er du ikke blot sikret en let håndtering og installation men også en køle-/fryse-/BioFresh/vinkombination, som du altid har drømt om.

Med den store farvepalette, hvor der både er plads til den klassiske hvide farve, det elegante rustfrie stål og de smukke, sorte glasfronter samt de mere modige farver i vores unikke ColorLine, kan du få det, du ønsker.

Design til enhver smag

Vi lægger stor vægt på en kontinuerlig produktudvikling. Derfor har vi state-of-the-art designcentre med højt specialiserede medarbejdere. Vores mål er at være den bedste i enhver henseende, og vi glædes over, at vores hårde arbejde belønnes med prestigefyldte internationale designpriser.

Se det store udvalg af Liebherrs køle-/fryseskabe her

Hvis du har nogle spørgsmål omkring Liebherr, er du meget velkommen til at skrive til os! Benyt kommentarfeltet nedenfor eller lav et indlæg på vores Facebook.