Automatisk dørlukning, Indbyggede skabe, Energieffektivitet, Køleskab, Liebherr, Soft close, Sikkerhed, SoftSystem, Fritstående skabe, Kummefrysere
Liebherrs SoftSystem-mekanisme med soft close giver stille og praktisk dørlukning og hjælper med at sikre høj energieffektivitet og sikkerhed.

Vi er sikre på, at du kender følgende køkkenscenarie: Du kommer til at lukke en skuffe eller låge med for meget kraft. Det resulterende smæk får dig til at ønske, at du ikke havde gjort det. Hvis det var køleskabsdøren, du fik lukket lidt vel voldsomt, lyder der en rysten og klirren. Du spekulerer over, om du mon har ødelagt noget.

Liebherr forstår denne problemstilling alt for godt. Derfor er flere af vores modeller udstyret med SoftSystem-lukning. SoftSystem sikrer, at døren lukker stille og forsigtigt, selv når dørens hylder er helt fyldte. Den automatiske dørlukning sætte ind fra en bestemt åbningsvinkel. Vi har alle prøvet at hente noget i køleskabet for derefter at puffe til døren for at lukke den. Senere gik det så op for os, at døren ikke var helt lukket. Der er kommet varm luft ind! Dette forhindrer SoftSystem-lukningen. Køleskabet forbliver koldt indvendigt, hvilket sikrer optimal energieffektivitet.

Vinkler med automatisk lukning for forskellige skabstyper:

Indbyggede produkter:
På vores indbyggede køleskabe, frysere og vinkølere lukker døren automatisk, når der nås en åbningsvinkel på ca. 30°.

Automatisk dørlukning, Indbyggede produkter, Energieffektivitet, Køleskab, Liebherr, Soft close, Sikkerhed, SoftSystem, Fritstående produkter, Kummefrysere

Fritstående produkter:
På vores fritstående køleskabe, frysere og vinkølere lukker døren automatisk, når der nås en åbningsvinkel på ca. 30°.

Kummefrysere:
På vores kummefrysere forhindrer SoftSystem-lukning for hurtig lukning. Låget lukker automatisk fra en åbningsvinkel på ca. 40°.

Automatisk dørlukning, Indbyggede produkter, Energieffektivitet, Køleskab, Liebherr, Soft close, Sikkerhed, SoftSystem, Fritstående produkter, Kummefrysere

En ekstra fordel ved vores lukkemekanisme er, at risikoen for personskade på grund af døre, der lukker pludseligt eller smækker i, reduceres betydeligt.

Hvis du har yderligere spørgsmål til vores SoftSystem-lukkemekanisme, kan du skrive til os. Brug kommentarfunktionen under dette indlæg, eller start/deltag i diskussioner med os på Facebook.