Точно така, впечатляващите 1 милион уреда произведохме през изминалата толкова предизвикателна и пълна с изненади 2020 година. С много труд, ентусиазъм и усилия екипът на Либхер-Хаусгерете Марица постави рекорд в производството и записа в историята цифрата от 1 000 000 произведени уреда в България само за 1 година.

Високото качество, уникалният дизайн и иновациите на новото време присъстват в домакинствата и/или професионалните обекти на 1 000 000 клиенти, избрали Либхер през 2020 г. С това общият брой произведени уреди на територията на страната от основаването на Либхер-Хаусгерете Марица до днес достигна удивителните 13 000 000 уреда!

Един от най-впечатляващите уреди Либхер е този с визия на телефонна кабинка, който определено се превърна във Ваш любимец! Истински шедьовър, който ни отвежда в Лондон дори във времена като днешните. Поради огромния интерес уредът CNsl 43C3 до 28.02.2021 г. може да бъде открит на специална цена в eMAG.

Вярваме, че 2021 година ще бъде също толкова предизвикателна и сме готови да гоним нови рекорди. Продължаваме да Ви радваме с качествени уреди, които са в синхрон с иновациите на времето и са толкова стилни, че се вписват в кухня с най-високи изисквания. Съвсем скоро очаквайте още приятни изненади и новости от нас! Очакваме Ви във Facebook и Instagram!