Добре дошли в блога на Либхер-Домакински уреди. Развълнувани сме да споделим с Вас своята страст към света на свежестта. Ако искате да научите повече за нашата компания или търсите да прочетете интересни и полезни материали за храна, напитки, иновации и дизайн – попаднали сте на точното място. Станете част от общността на Либхер-Домакински уреди и участвайте в дискусиите с нас и другите потребители.

Коментарите на потребителите са ключова част от нашия блог. Те обогатяват съдържанието, което постваме в социалните мрежи като Facebook, Twitter и Youtube; те пускат в ход многообразни дискусии, даващи тласък за нови идеи и креативност. Либхер-Домакински уреди има желанието да предостави среда, в която потребителите да могат да изпитат удоволствие от ангажирането си в дискусия изпълнена със страст. Етичните правила за поведение в интернет – „нетикет” дават насоки и съвети за съблюдаване на няколко основни правила при воденето на дискусия и писането на коментари.

Какво означава добър коментар?

 • Добрият коментар има отношение по дадената тема – т.е. той съответства на темата.
 • Вашият коментар трябва да излага мнението Ви ясно, особено когато то се различава от застъпеното в дадена статия или изразеното от друг потребител. Това позволява дискусията да бъде полезна и да се осъществи диалог.
 • Моля погрижете се тонът на вашите коментари да е неизменно дружелюбен, уважителен и обективен, и да не представлява провокация срещу други потребители.
 • Коментари, изписани изцяло с главни букви, се възприемат като неподобаващо „викащи” и се четат трудно.
 • Цинизмът и иронията често се губят в писмените коментари, ето защо препоръчваме или изобщо да не се използват, или само много предпазливо, за да се избегнат недоразуменията.
 • Моля спазвайте правилата за правопис и пунктуация. Използвайте абзаци, за да може текстът да се чете по-лесно.
 • Обидни или дискриминационни коментари на читатели по повод на пол, възраст, език, произход, религия или идеология ще бъдат заличавани.
 • Съдържание, което е демагогско, сексистко, призоваващо към насилие, съдържащо заплахи, оскърбително и/или расистко ще бъде незабавно заличавано от коментара на читателя. Запазваме си също така и правото да блокираме Вашия акаунт незабавно и за постоянно.
 • Вашите постове трябва да са написани на български език и да са по темата на статията.
 • Функцията за коментар трябва да се използва по предназначение, изключително само за коментар по дадена статия. Не одобряваме коментари, които не са по темата, както и злоупотребата с функцията за коментари – т.е. използването й като платформа за реклама.
 • Моля спазвайте законите за авторското право. Когато използвате цитати, посочвайте винаги техния източник. Законите за авторското право се прилагат и в интернет, следователно важат и за този блог.
 • Не се допуска постването на адреси за контакт и телефонни номера. С цел защита на автора, запазваме си правото да редактираме съобщения, съдържащи лични данни.
 • Не се допуска търговска или рекламна информация за продукти, които не са с марката Либхер (Liebherr).

При констатиране на нарушение на правилата за коментар ние си запазваме правото да се дистанцираме от въпросния коментар, а в случаите на съществени нарушения и да блокираме потребителя с оглед на неговите по-нататъшни коментари. Искаме да бъдем прозрачни, затова отбелязваме, че си запазваме правото да редактираме или преместваме коментари.

Ограничаване на отговорността

Потребителите носят пълна отговорност за своите коментари/постове. Коментарите в нашия блог отразяват единствено мнението на отделните читатели. „Либхер-Хаусгерете” не носи отговорност за точността и пълнотата на съдържанието. Настоящите правила важат и за използването на потребителски имена. Не се допуска нарушаване на правилата, като нарушенията подлежат на санкции. Запазваме си правото да променяме и допълваме съдържанието на настоящите правила.

Очакваме с нетърпение вашето участие и интересните Ви, пълни със свежи идеи коментари.