Хладилници Либхер с технология Central PowerCooling

Първият хладилник Либхер с технологията Central PowerCooling  CTNef 5215, който беше пуснат за пръв път на пазара в България през септември 2016, ще  предложи на клиентите много по-бързо и контролирано охлаждане. Студеният въздух, генериран във фризера, преминава през въздухопроводи, за да влезе в хладилното отделение. Два температурни сензора регулират процеса и гарантират, че зададената температура се поддържа точно в цялото хладилно отделение.

photo-021
photo-011

Това далеч не е единственото, което ще ви предложат хладилниците Либхер, оборудвани с Central-PowerCooling.  Те ще ви осигурят и още няколко съществени удобства за оптималното съхранение на любимите ви храни и напитки:

  • Интегриран зад вратата 2.4‘‘ сензорен дисплей с висока резолюция и перфектен контраст, чрез който ще задавате индивидуални настройки на температурата.
  • Отделението BioCool-Box ще ви позволи да регулирате нивата на влажност, така че храната да се запази свежа за по-дълго време. Чекмеджето BioCool-Box е позиционирано върху ролкови релси, което го прави удобно за използване, а прозрачният материал, от който е направено, прави храната видима само с един поглед.
  • Енергийно ефективното LED осветление осигурява перфектна видимост в интериора. Светодиодите излъчват много малко топлина, което гарантира, че прясната храна ще се съхранява оптимално.
  • Иновативна хладилна технология! Вместо да бъде разположена в задната стена, както е при стандартните уреди, хладилната технология тук е интегрирана в цокъла на хладилника, което осигурява значително по-голямо вътрешно пространство за използване. Тези уреди са и значително по-икономични благодарение на високата ефективност на компресора и новата система за прецизен контрол.
  • Стилните стъклени рафтове GlassLine добавят завършен вид на висококачествения дизайн на интериора. Тези елегантни рафтове и прикрепените към тях лайстни от неръждаема стомана са устойчиви на надраскване и лесни за почистване. Големият им капацитет предлага изобилие от пространство за съхраняване на широка гама от хранителни и нехранителни стоки.
  • Вътрешността на вратата е обзаведена с рафтове Comfort GlassLine за още по-силен акцент към цялостния висококачествен дизайн на уреда. Рафтовете са нечупливи, устойчиви на надраскване и лесни за почистване.
  • 4 звездната фризерна камера над хладилната част, също предлага изобилие от пространство за замразяване на пресни храни и дългосрочно съхранение на продукти.

За повече информация вижте тази PDF брошура.