Slider_design_your_fridge

На 15 юли гласуването за вашия любим дизайнерски хладилник в надпреварата Design your Fridge приключи. Сред уважаемите ни участници вече знаем кои са трите любими дизайна, избрани от вас, сред участници от над 20 страни.

Зарът е хвърлен! Феноменален брой хора се включиха: Благодарим ви за това, че бяхте един от тях! Над 3000 звезди бяха раздадени като оценка в онлайн гласуването.

Трите печеливши дизайна вече са избрани!

Искате ли да знаете кой печели? Добре, всичко ще ви бъде разкрито в следващите няколко седмици.

За сега можем само да ви кажем, че победителите ще бъдат обявявани на всеки две седмици, считано от 22 юли, като започнем с дизайна, заел почетното 3-то място. В седмиците, които следват ще обявим и подгласника, както и най-активния участник. И накрая разбира се, ще ви разкрием кой заема престижното 1-во място, което ще обявим на 4-ти септември на световното изложение IFA в Берлин, като част от церемонията по връчването на наградата в кампанията Design your Fridge.

Имаме и още нещо за вас: като част от пътешествието ни в света на дизайнерските хладилници ще ви срещнем отблизо и с целия процес по производството и дизайна на спечелилия уред. Ще имате възможност да вникнете във всички процеси, свързани със създаването на хладилника с фризер CBP 4043 – ще видите и как на практика ще се приложи печелившия дизайн.

Така че, нека да продължим пътуването си с кампанията Design your Fridge!

За допълнителна информация, моля посетете www.designyourfridge.com или Facebook фен страницата ни.

Ако имате въпроси по темата, пишете ни! Използвайте полето за коментари тук отдолу.