Liebherr-Hausgeräte ще участва за поредна година в Международния панаир за потребителската електроника (IFA) в Берлин от 6 до 11 септември 2019 г.

В продължение на 65 години ние страстно отговаряме на изискванията на нашите клиенти, като гарантираме, че храната се съхранява в оптимална свежест. Нашето мото за IFA 2019 напълно съответства на философията ни: „Вашата храна. Нашата страст “.

Liebherr-Hausgeräte ще предостави възможността на всички посетители на събитието да разгледат разнообразието от ексклузивни домакински уреди на около 1900 квадратни метра изложбено пространство в зала 2.1 (щанд 201).

Вашата храна. Нашата страст.

„Ние сме специалисти по свежестта и винаги сме имали силно отношение към перфектното съхранение на храни“, обяснява Steffen Nagel, управляващ директор „Продажби и маркетинг“ в Liebherr-Hausgeräte GmbH. Въпреки че уникалната технология DuoCooling на Liebherr вече е поставила висок стандарт по отношение на удълженото време за съхранение във всички хладилници за замразяване на Liebherr, BioFresh лежи в основата на оптималната свежест.

 

„Здравословното хранене има важен принос за нашето благосъстояние, а качеството и свежестта на храната играят важна роля за това. Технологията BioFresh осигурява перфектния климат за храна и истинска добавена стойност в ежедневието. Храната остава по-свежа и ненужното изхвърляне поради краткия срок на годност е факт, оставен в миналото – както и постоянната нужда да се пазарува храна. Това означава, че едновременно вземаме двата социални мегатренда на здраве и устойчивост. От друга страна интелигентната технология SmartDevice, с още по-добра работа в мрежата на вашите хладилници и фризери, завършва перфектната система за управление на храните.“

С множество иновативни уреди и голяма страст към детайлите, Liebherr също отговаря на персоналните нужди на потребителите. „Открийте нашата иновативна сила за всички ситуации в реалния живот: независимо дали ви липсва място, живеете без изба или искате да съхранявате много – ние имаме правилното решение да се впишем безпроблемно във вашата кухня“, казва Nagel. Отдаваме голямо значение и на ергономията, достъпността и практичността.

 

„Има и забавен артистичен проект MyStyle тази година – имаме изненада за вас!“