Домакински уреди и аксесоари Либхер – един клик разстояние

Повече от 60 години фирма Либхер се е специализирала в производството на висококачествени и иновативни хладилници и фризери. От продуктовата концепция през разработката и производството до пазарната реализация на продуктите ние се концентрираме в предлагането на първокласно качество и неподвластен на времето елегантен дизайн. При това реализираме непрекъснато нови продуктови идеи за перфектното качество на хранителните продукти.

Със своя елегантен и неподвластен на времето дизайн хладилниците и фризерите на Либхер отговарят и на най-високите естетически изисквания. Качеството на дизайна на нашите уреди проличава в множество детайли: от обработката на благородната стомана през избора на висококачествени материали до GlassLine оборудването на вътрешното пространство и от вътрешната част на вратата.

Много идеи, които сега са стандарт при хладилниците и фризерите, са били реализирани за пръв път от Либхер. Такива са например затворените от всички страни чекмеджета, предотвратяващи излизането на студа при отварянето на вратата, патентованата технология BioFresh или комфортната техника на системата за омекотяване на затварянето на вратите SoftSystem.

Следващата стъпка на Либхер е да сме с един клик по-близо до Вас и още по-лесно може да сме в директен контакт чрез платформата на eMag Marketplace. Пълната гама от домакински уреди Либхер и аксесоари може да намерите на официалния ни профил в eMag с безплатна доставка!

Клинкете на линка тук и станете част от семейството на Либхер!