Повече от 60 години Либхер е синоним за висококачествени хладилници и фризери. Качеството на нашите уреди е здрава основа за устойчивото доверие, което клиентите ни имат към марката Либхер.

За да подсилим още повече тази тенденция, сега всеки, който е избрал уред от домакинската гама Либхер, получава автоматично удължаване от 3 години към стандартните 2 години гаранция, предоставена от производителя, както и 10-годишна гаранция на компресора.

ВАЖНО: Може да закупите всеки един модел от домакинската ни гама от нашите търговски партньори на домакинска техника. Допълнителната ГаранцияПлюс (GarantiePlus) може да получите тук: Либхер след регистрация в срок до 365 дни от датата на закупуване. 

Как да регистрирате успешно своя уред в няколко стъпки?


След като сте посетили портала за регистрация Либхер, има само няколко стъпки, чрез които лесно и бързо да регистрирате уреда си:

  • Стъпка 1:  Попълнете данните в раздел „Към регистрация на ГаранцияПлюс“.
  • Стъпка 2: Въведете серийния номер и датата на закупуване на уреда. Може би вече си задавате въпроса къде да откриете серийния номер?
  • В зависимост от различния вид уред Либхер позиционирането на „личната карта“ с информация за уреда е разположена на различно място. Обикновено тя се намира в долния ляв ъгъл на вътрешността на уреда, но съществуват и някои изключения. Такова е при фризерните ракли, където етикетът с най-важната информация е разположен от външната дясна страна на уреда. При някои модели, за да видите въпросните данни, може да се наложи да премахнете чекмедже или рафт.  Подробни съвети и изображения къде може да бъде разположена информацията за уреда Ви ще откриете тук. След като сте открили „личната карта“ на уреда си, е време да различите серийния номер. Моля, обърнете внимание на полетата в цвят – името и серийния номер на уреда:
  • Стъпка 3: Отворете елктронната си поща, потвърдете регистрацията си и ще получите своите Сертификати ГаранцияПлюс:

1. Сертификат за успешно регистрирана 10-годишна гаранция на компресора;

2. Сертификат за успешно регистрирана 5-годишна гаранция.

           Запазете получените електронните сертификати.

 

           Бележка: пълна информация за домакинските уреди на Либхер може да разгледате на адрес: home.liebherr.bg