Making your life smarter” – това ще е девизът на тазгодишното представяне на Либхер Домакински уреди на световното търговско изложение IFA, което ще се проведе в Берлин.

Какво ще покаже Либхер тази година?


Чрез използването на устройството SmartDeviceBox, повече от 120 уреди Либхер ще се превърнат в интелигентен охладителен център на свежестта. А благодарение на вградената камера FridgeCam, задвижвана от системите Smarter и гласовото разпознаване MIA VoiceControl ще управлявате и следите съдържанието на хладилника си от разстояние.

Това далеч не е всичко, което ще може да правите с новите дигитални възможности на уредите Либхер! Ще може да създавате и списъци с покупки много лесно.

Нещо повече – интелигентното готвене (SmartCooking) ще ви предостави богата информация за храните, които ще използвате в рецептите, а вкусните рецепти, които ще ви се предлагат от интелигентните системи вградени в хладилника Либехр ще са в изобилие.

Цветната гама хладилници ColourLine ще внесе разнообразие в кухнята, добавяйки нови, свежи цветове. Друг проект, който ще представи Либхер, е дизайнерската линия CoolVision и най-новата си визия в лицето на модела StickerArt – защото изкуството никога до сега не е било „охлаждано!

Тази година Либхер Домакински уреди празнува 10 годишнина от представянето си на IFA за пръв път. Посетителите ще могат да се насладят на разнообразие от иновации, които обещават нововъведения в охлаждането и замразяването, които ще направят живота ни по-лесен.

Ще ви очакваме на IFA в Берлин от 01 – 06 септември 2017 в зала 2.1, щанд № 201.