Иновативни и индивидуални:

Разкриваме бъдещето на охлаждането и замразяването с новата серия уреди за вграждане като фокусът е върху техническите иновации, енергийната ефективност и интелигентните функции.

 

Преди да мислим за хладилниците, ние първо мислим за Вас!

Създадохме хладилници, които вече почти говорят сами за себе си: уреди с иновативни решения, които не само ще отговорят на най-високите изисквания, а също така ще предизвикат възхищение. Без значение, дали се отнася до технологията за свежест, удобство, дизайн, ефективност и съотношение цена-качество. За нас беше особено важно да разработим интелигентни функции, които помагат да поддържате по-високо качество на живот. За да имате повече време за истински важните неща в живота, защото за нас хладилникът е нещо повече от уред, той трябва да бъде надежден партньор, който е в помощ, мисли за себе си, поема задачи и помага да се улесни ежедневието. Това е и причината в началото на проекта за разработка да се запитаме: 

Как можем да направим нашите уреди още по-ефективни, интуитивни и съвременни?

Отговаряме на този въпрос в четири серии: Pure, Plus, Prime и Peak. Независимо дали става дума за основен или висок клас уреди: всички нови модели от сериите са оборудвани с интелигентни функции и са изработени от най-високо качество материали. Това е така, защото Либхер, като традиционна семейна компания, отстоява дълголетието и устойчивостта. Фактът „Произведено в Германия“ и висококачествените материали са в основата на всеки отделен уред. Дори и най-малките детайли отговарят на този силен стандарт.

Pure – Серията Pure е нашият основен клас. Оборудването е сeмпло, ясно и перфектно и отговаря на всички основни нужди. Серията Purе се ограничава до най-значимото, но с максимално качество Либхер до върха на хладилника.

Plus Серията Plus надгражда върху серията Pure и печели точки с допълнителни детайли. Plus означава най-вече плюс повече комфорт. Уредите охлаждат и замразяват не само отлично, те са и по-умни. Помагат като улесняват много действия. 

Prime Със серията Prime нещата стават значително по-изискани. Що се отнася до дизайна и материалите тя поставя забележим знак. Във вътрешното пространство на уредите се използват предимно естествени материали, като неръждаема стомана, например. Специалните решения за осветление обаче правят уредите от тази серия наистина уникални.

Peak Серията Peak заема челната позиция сред нашите серии. При нея най-доброто е комбинирано с перфектното. Тук няма никакви компромиси. Иновативната технология на Либхер се цели в дизайн от висока класа и първокласни решения за комфорт. Уредите от тази серия са за всеки, който иска да има всичко.


Повече свежест при всяко отваряне на вратата с новата технология HydroBreeze

Всеки път, когато вратата се отвори, плодовете и зеленчуците в сейфа BioFresh се покриват със свеж, студен бриз, който се разстила върху продуктите като защитен балсам. Този нежен слой влага, съчетан с температура малко над 0°C, увеличава повърхностното напрежение и запазва качествата на храната.

Открихме вдъхновение за HydroBreeze в долината на Салинас в Калифорния. В близост до прохладата на Тихия океан, през лятото се образува нежен, влажен бриз, който се стила над долината и полетата. Той не позволява съхраняваните зеленчуци да изсъхват и да се развалят.


Новата серия уреди за вграждане отговаря точно на Вашите нужди

Вярно е че уредите за вграждане изобилстват от технически подобрения и удобства, но освен това те все още заемат челни позиции в класацията за ефективност. „Поради новите измервателни процедури и изчислителни методи, стойностите на стария енергиен етикет вече не са сравними с новите стойностил. Тъй като в продължение на много години произвеждаме особено енергийно ефективни хладилници в Либхер, най-новата серия уреди за вграждане също достига най-високи оценки с новия енергиен етикет – до клас Б.

Разбира се, едно нещо се подразбира: уредите новата серия за вграждане са несъмнено „интелигентни“. Всички модели са или фабрично оборудвани за работа в мрежа, или могат да бъдат свързани към WiFi мрежа по-късно чрез SmartDevice Box. Клиентите могат да използват приложението SmartDevice, за да интегрират хладилника си бързо и удобно в съществуваща интелигентна домашна среда.

Разбира се, едно нещо се подразбира: уредите новата серия за вграждане са несъмнено „интелигентни“. Всички модели са или фабрично оборудвани за работа в мрежа или могат да бъдат свързани към WiFi мрежа по-късно чрез SmartDevice Box. Кл


Вечен и елегантен. Дизайн за всяка кухня

Скрит зад фасадите на кухнята, на пръв поглед Вашият Либхер не може да бъде открит и дава предимството на дизайна на кухнята. При отварянето му става ясно: тук е скрито нещо много специално.

Дизайнът среща функционалността

Изчистен и вечен от една страна, от друга – елегантен и екслузивен. Новият дизайнерски език се вписва непринудено във всеки интериор. Във вътрешното пространство убедително въздействат изискани компоненти от стъкло и неръждаема стомана. Прецизната обработка, усетът към детайла и хармоничната комбинация от материали, форми и цветове създават отвсякъде цялостна естетическа картина. Новата концепция за осветление нежно я поставя в центъра на вниманието.


Силен цялостен пакет

Добрият хладилник може всичко: наред с малката консумация на електроенергия и ниското ниво на шума трябва да предлага значително място за хранителни продукти и да има резервен капацитет, ако се налага. Поради тази причина не вземаме предвид само един фактор, а държим под контрол едновременно всички възможности за използване. Нашите уреди предлагат балансиран. Перфектно съгласуван цялостен пакет от енергийна ефективност, обем, ниво на шума и капацитет на охлаждане. Така че всички хубави неща при нас са четири.


Благодарение на множеството нови и усъвършенствани функции новата серия уреди за вграждане е универсална и не само надеждно поддържа храната свежа, но и предлага повече удобство в ежедневието. В същото време уредите от тази нова серия са икономични и устойчиви на времето.

Повече информация може да намерите на: Нова серия уреди за вграждане