„Либхер“ е един от работодателите, който безусловно дава шанс за развитие на току що завършилите, без да имат натрупан професионален опит.

Затова и за пореден път „Либхер-Хаусгерете Марица“ ЕООД ще участва на събитие, организирано от Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и Службата по търговско-икономически въпроси при Посолството на Република България  в Берлин.


Целта:

Целта на срещата е запознаването на български и международни студенти с кариерните възможности в България. Събитието „Кариера в България“ ще се състои на 24 ноември от 10 до 18 часа в сградата на българското посолство в Берлин (Мауерщрасе 11).

Участието на „Либхер“ както в този, така и в предходни студентски форуми е част от цялостния процес за изграждане на приемствеността във фирмата. В рамките на кратка презентация представител на българския завод ще запознае всички присъстващи със сферата на дейност и професионални перспективи за учащите зад граница български младежи.

Стажантски и стипендиантски програми, както и директно започване на работа очакват решилите се да се завърнат в България и да станат част от международния концерн „Либхер“.

Идеята:

Фирмата-производител на хладилници, заедно с други компании от различни браншове, се стреми да предложи търсената реализация, така че голяма част от изтичащия потенциал на страната да се върне и да се реализира в родината си. Като водеща компания „Либхер“ винаги е разработвала и внедрявала иновативни технологии и решения, следвайки девиза:

„Ние сме по големите проекти, а не по големите приказки“.

В подкрепа на това в завода на „Либхер“ край Пловдив се сформира специализирана група от хардуерни и софтуерни разработчици (Software Developer Graphical User Interface, System Tester Electronic, Software Engineer), които имат възможността да работят по проекти, съизмерими с най-актуалните тенденции в сферата на ИТ индустрията.

Една от основните ценности на концерна гласи: „Ключът към успеха са нашите сътрудници.“ Именно заради това фирма „Либхер“ ще се радва да Ви посрещне на щанда си в Посолството на Република България в Берлин на 24.11.2017 г. от 10 часа.

С удоволствие ще отговорим на всички Ваши въпроси!

Очакваме Ви!

P.S. Повече информация за събитието може да намерите на този адрес.