Slider-2

Дали ще е инструмент за практическо планиране на кухня (Kitchen Photo Designer app), информационна услуга относно полезни съвети за храна и трайност (BioFresh app), за вино (Bordeaux WineGuide app), или просто за забавление (Ice Crusher app), Либхер предлага множество безплатни приложения за смартфони и таблети – на няколко различни езика. Нека да ги разгледаме отблизо:

Тези малки програми за смартфони и таблети, които всички познаваме като „приложения“, се превърнаха в неизменна част от живота на хората. В Либхер предоставяме 7 приложения на няколко езика, работещи на iPhones, iPads и Android устройства.

Едно от тях е BioFresh (на разположение за iPhone, iPad и Android). То предлага полезна информация за храни, витамини, начин на съхранение и трайност – всичко организирано по азбучен ред и категории с удобна функция за търсене.

  • Колко дълго морковите ще останат свежи в хладилника?
  • Какви витамини съдържат ябълките?
  • Кое е най-доброто място за съхранение на риба?
  • Може ли гроздето наистина да се запази свежо за период от две седмици ако се съхранява в отделението BioFresh?

Приложението на Либхер BioFresh ще отговори на тези и много други въпроси. Независимо дали сте в кухнята или пазарувате в супермаркета, тази апликация  ще ви даде бърз достъп до подробна експертна информация за зеленчуци, плодове, месо, риба  и млечни продукти.

Приложението Media (работещо на iPad и Android) може да използвате, за да изтеглите бързо и лесно всички каталози и видео клипове на „Liebherr“ на вашия iPad. В него ще откриете всичко, което искате да узнаете за нашите уреди, когато и където си поискате.

Приложението Energiesparen (на разположение за iPad) ще ви даде обзор на гамата продукти на Либхер с ултра ниска консумация на енергия и елегантен дизайн. Приложението ще  ви предостави и данни за потреблението на енергия и енергийния клас, касаещи консумацията на електричество и ефективността на уредите.

Slider-2

Информация, свежи идеи и забавление: приложенията на Либхер имат доста какво да предложат за мобилни устройства

Приложението Kitchen Photo Designer (работещо на iPhone and iPad) е полезен инструмент за планиране на кухни. Тази безплатна апликация ще ви даде реалистична представа за това как даден уред на Либхер ще се впише в кухнята ви – и всичко в рамките на няколко секунди.

Използването на приложението е лесно: изберете типа уред от менюто, след това във фото прозореца променете мащаба и ъгъла на завъртане по начина, по който желаете. След като сте настроили правилния размер и позиция, просто снимайте кухнята. Това ще ви даде точна представа как ще изглежда вашия любим уред в дома ви, още преди да сте го закупили. Разбира се, снимката може да се съхрани и да се изпрати до други потребители. Приложението също така предоставя подробна информация за всички видове уреди и техните дизайн и размери, вариращи от хладилници с фризери, side-by-side модели, до охладители за вино.

Отговорникът за забавленията сред приложенията на Либхер е нашето Ice Crusher приложение (работещо на iPhone). След като го стартирате, натиснете бутона Push и ще започнат да падат кубчета лед върху екрана на вашия iPhone. А когато го разклатите, ледът ще започне да се троши.

Приложението WineGuide (налично на немски и английски език за iPhone) ще ви осигури бърз достъп до информация за произхода и качеството на различните видове вина тип Бордо. Там ще намерите и полезни съвети за съхранение, оптимална температура за консумация и други ценни данни. Страхотно приложение за любителите на вино!

Научете повече за това, какво предлагат всички приложения на Либхер от нашата специална страница с тяхното представяне и си изтеглете това, което ви харесва.

Имате ли някакви въпроси или коментари относно тази статия? Пишете ни! Използвайте функцията за коментари тук под статията.