Кой е тършувал за нещо любимо в хладилника? Вероятно отпечатъците от малките ръчички по вратата бързо ще дадат отговор на този въпрос или ще провокират още един – „Сега кой ще почисти пръстовите следи по дръжката?“. Всъщност, всеки от нас в битовизма се сблъсква с този проблем – отпечатъците от ръце. Най-често тези следи се забелязват върху врата на хладилника, защото хладилникът е онзи уред, който се отваря и затваря най-често в домакинството и е обект на внимание за всеки член от семейството.

Защита от пръстови отпечатъци и драскотини

Е, точно затова Либхер разработи идеалното решение: SmartSteel. Тази специално създадена и уникално обработена повърхност от неръждаема стомана значително намалява видимостта на пръстовите отпечатъци. Oсвен това, друго предимство на повърхността е, че е в пъти по-малко чувствителна към драскотини. Така че, ако случайно хванете вратата на хладилника си с нещо друго в ръка, можете да сте напълно уверени, че няма да има трайни щети – в края на краищата драскотини по вашите уреди са също толкова дразнещи, колкото пръстовите отпечатъци.

Голяма част от уредите Либхер се предлагат с нашето уникално покритие SmartSteel: стилен, както и изключително практичен завършек, който значително намалява видимостта на пръстовите отпечатъци и драскотини. Но каква е тайната на тази иновативна повърхност?

Как се почиства повърхността на хладилник Smart Steel?

Вратите с повърхността от неръждаема стомана SmartSteel трябва да се третират с особено внимание. За общо почистване те трябва да се избърсват с мека, суха, чиста кърпа. Ако обаче има особено упорити белези за отстраняване, може да се използва малко вода или неутрален препарат за почистване. Моля, обърнете внимание: никога не използвайте почистващ препарат за неръждаема стомана върху  повърхност  SmartSteel, тъй като това ще повреди специалното му покритие.

BlackSteel допълнителна ексклузивност

BlackSteel на Либхер е ексклузивна версия на SmartSteel, която придава на уреда изтънчен черен завършек и разбира се, трайно стилна привлекателност.

Повече от 60 години, Либхер доказва качество и иновации, с които прави живота във всяко домакинство по-лесен. Край с досадните пръстови отпечатъци! Хладилникът може да изглежда като нов всеки ден без значение кой последно си е грабнал шоколадче от него.

Различните модели уреди, които са с така специалното Smart Steel покритие, може да откриете на нашия сайт. Очакваме Ви, защото работим, за да получавате максимално високо качество, а в същото време да се наслаждавате на дизайн и иновации. Уредът, използван най-често в кухнята не бива да е просто уред, а нещо специално – Либхер.

Ако и вие желаете уред с иновативно Smart Steel покритие, очакваме ви! Повече информация може да откриете тук, както и да се включите във Facebook.