От 24-ти до 28-ми април в Интер Експо Център, гр. София ще се проведе изложението Техномебел, на което ще бъдат представени последните тенденции и технологии в мебелната промишленост. Събитието ще се проведе паралелно със „Светът на мебелите“ – изложение за обзавеждане и интериорен дизайн, което е пряко свързано с уредите за вграждане Либхер, които ще бъдат представени чрез специално изработен демо кът на щанда на немската компания.

В зала 2, щанд А 21 ще имате възможност да получите професионална консултация от експертите на Либхер и възможност да разгледате част от последните иновации на компанията свързани със съхранението на продукти, запазването на свежестта и дизайна на охладителните уреди.

Това, което задължително трябва да видите на щанда на Либхер е цялата обновена гама на уредите за вграждане, създадени да се интегрират перфектно във всяка съвременна кухня.


Тази година на Техномебел Либхер ще представи изцяло нови модели хладилници и виноохладители. Взимайки предвид влажността на въздуха като съществен фактор за свежестта на плодовете и зеленчуците, Либхер създаде чекмеджето BioCool.В него влажността може да се пригоди към нуждите на съответните хранителните продукти.

Компанията въвежда и ново поколение електроника и предоставя възможността всеки клиент сам да направи подбор от група уреди, които могат да съставят един огромен SBS (side by side). Благодарение на нагревателните елементи вградени в страниците и плотовете на уредите Либхер, се открива възможност да се комбинират едни с други в SBS конфигурации.

Благодарение на нагревателните елементи вградени в страниците и плотовете на уредите Либхер, се открива възможност да се комбинират едни с други в SBS конфигурации.


В новите уреди, които лесно могат да бъдат конфигурирани по различни начини, освен отоплявания капак и странични стени, са включени и отделения BioFresh IB 1650. Всичко това позволява в уреда да бъдат поставяни различни по размер продукти, което значително улеснява всяко домакинство.

Това разбира се не е всичко! За още качество, дизайн и иновации заповядайте на щанда на Либхер по време на Техномебел 2017 и попитайте за всичко, което ви интересува за новата гама за вграждане и за най-новите технологии на компанията.

Ще ви очакваме до 28-ми април от 10 ч. до 18:30 ч. в Интер Експо Център, Зала 2, щанд А 21


От 2012 г. ТЕХНОМЕБЕЛ и СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ дават на бизнеса и крайния потребител възможността да видят всичко за мебелната индустрия, събрано на едно място – от машините и оборудването за производство на мебели, през материалите и аксесоарите, до готовия продукт.