При толкова наситен от възможности пазар е важно да открояваме всяка достойна за знание информация. Днес открояваме най-отличителните качества на уреди Либхер, които определено ще ви помогнат при избор на хладилник или фризер.

Бихме искали да ви помогнем да вземете правилното решение, когато мислите върху закупуване на нов хладилник, затова се запитайте следното: „Искам ли просто хладилник/фризер? Или искам хладилник/фризер, който ще е в кухнята ми дълги години?“

Започваме с отговорите!

Уредът Либхер не е „просто“ уред, защото…

        … е демонстрация за качество и иновации вече повече от 60 години

Като водещ специалист в производството на хладилници и фризери, Либхер следва основен приоритет по разработката на иновативни решения за всеки един уред.

Всеки ден доверието, което ни оказвате ни мотивира да продължим да работим за производството на най-висококачествените уреди. Нашите инженери не разработват хладилник днес, а готварска печка утре – не, те са истински специалисти по охлаждане, замразяване и свежест. Тази страст и дългогодишен опит се доказват с всеки от нашите продукти и това обяснява високата оценка, с която ни оценяват лоялните ни клиенти и партньори от целия свят.

         …е изработен от висококачествени материали и компоненти, които гарантират надеждонстта на всеки уред 

Не е тайна, че Либхер използва само най-качествените материали и компоненти.

Всеки уред преминава през интензивни тестове по време на производството, за да гарантира перфектно качество и неподправена функционалност. Тъй като сме ангажирани с непрекъснатото развитие на технологии и оптимизация на компоненти, ние продължаваме да настояваме за щателна изработка на всеки детайл и винаги можем да гарантираме реномирано качество и дълъг експлоатационен живот на всеки уред Либхер. Независимо от това, при необходимост, всеки наш клиент има правото да изиска резервна част, по всяко време. Ние осигуряваме само оригинални резервни части, които са надеждни и в повечето случаи се предлагат с до 10 години гаранция. Някои части са налични дори за много по-дълго, а мисията ни е да можете да се наслаждавате на вашия хладилник Либхер в продължение на много години напред.

       … изпъква с иновативен дизайн за вечна елегантност

Чрез уникално съчетание на висококачествени материали и класическа форма нашите хладилници и фризери изпълняват най-високите критерии за дизайн. Както уредите Comfort, така и Premium комбинират най-висококачествена неръждаема стомана, прецизни електронни контроли и функции, за да осигуряват на ползвателите си вечна елегантност, която определено вдъхновява. Тази тенденция освен за уредите за домашна употреба, важи с пълна сила и за нашите професионални уреди. Специалните BlackSteel и стъкло правят уредите на Либхер неповторими и водещи на пазара.

       … се интегрира с изключителна лекота

Често пъти хладилникът/фризерът е определящ за интериора в кухнята. Най-големият сред уредите в кухнята, той има значимо място и ние осъзнаваме важността от лесна интеграция и перфектно затваряне на всеки уред. Инсталирането на нашите уреди е лесно: гарантираме, че могат да бъдат монтирани по сигурен и стабилен начин в кухненската среда. Нивелиращите релси осигуряват перфектна интеграция, позволявайки на уредите да функционират отлично, вратите да се затварят перфектно и да се постигнат идеалните характеристики, без значение в близост до кой друг уред е позициониран хладилника/фризера Либхер.

        … е изработен според екологичните стандарти

Дори, когато първоначално проектираме нашите хладилници и фризери, ние мислим и действаме по устойчив начин. Винаги използваме най-висококачествените компоненти, за да гарантираме, че нашите уреди са надеждни и предлагат най-добрата енергийна ефективност. Всички пластмаси, използвани в производството са рециклируеми и всички производствени процеси са насочени към ефективно използване на ресурсите. Нашите европейски производствени обекти са сертифицирани по международния стандарт за управление на околната среда ISO 14001. Истинска привилегия е да създаваме висок клас уреди съобразно природата.

Уредът Либхер не е „просто“ уред, защото… 

        …е част от най-широката гама на енергоефективни и икономични A +++ уреди

Комбинирайки най-модерната прецизна електроника и високоефективни хладилни системи, Либхер предлага атрактивна и ултра икономична гама от уреди в най-високите класове на енергийна ефективност във всички групи продукти. Това означава не само „най-добър клас“ по отношение на ефективността, но и по отношение на устойчивите иновации. Пример затова е изложението в IFA през 2013 година, на което Либхер модел, който консумира 20% по-малко енергия в сравнение с най-енергийно ефективния клас A +++. Това е в полза както за околната среда, така и за вашите финанси.

        … разполага с технология BioFresh 

Всеки от нас се е сблъсквал с развалени продукти в хладилника. Водени от мисията по по-дълго запазване на хранителните продукти, единствен Либхер предлага оригиналната технология BioFresh, която осигурява перфектния климат за съхранение за трайна свежест на храната. Когато се съхраняват при температура малко над 0 ° C и при идеална влажност, плодове, зеленчуци, месо, риба и млечни продукти, запазват витамините, вкуса и апетитния си вид далеч по-дълго, отколкото в конвенционален хладилник. Разбира се, това се отразява благоприятно на финансите, неминуемо спестявате средства като не се налага да пазарувате толкова често.

Уредът Либхер не е „просто“ уред, защото… 

        …е създаден в удобство на всяко домакинство чрез технологията NoFrost 

Край с размразяването на фризера! Тази неприятна задача във всяко домакинство ще бъде забравена при избор на уред с NoFrost система.

Нашите уреди NoFrost осигуряват професионално качество на охлаждане и обещават надеждна дълготрайна свежест. Благодарение на тази иновация охладеният циркулиращ въздух замразява храната и влажността се изхвърля, така че фризерът да остане без лед.

        … за него гарантират независимите институции 

Независимите органи многократно потвърждават изключителното качество и дизайн на нашите уреди. Либхер беше признат за „Специализирана търговска марка на годината 2012“ от наградите Plus X, а през 2014 г. Либхер получи печат за качество „Favorite Brand Gold“ – Consumer ’Choice. Уредите ни също редовно получават отлични резултати от Stiftung Warentest и престижни награди Reddot Design, IF Design.

Предлагайки самостоятелни и вградени уреди и независимо дали хладилници, фризери, шкафове за съхранение на вино или овлажнители – с гама от над 200 модела, Либхер предлага перфектното решение за свежест за всеки, както в домакинския, така и в професионалния сектор.

Избирайки уред на Либхер, вие избирате обещание за качество, дизайн и иновации.

Е, дано сме разнообразили деня ви с полезна информация и сме улеснили процеса на избор. Всичко е във вашите ръце… Какъв хладилник/фризер ще изберете и защо? „Просто“ уред или вече сте взели решение и това е Либхер?

Пълна и актуална информация за уредите Либхер може да разгледате на адрес: home.liebherr.com

Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме ви!