Liebherr_biofreshplus_lightbox_fish

Оборудването BioFresh Plus в хладилници Либхер е специално отделение с отделен контрол на управление за съхранение на хранителни продукти. Благодарение на това ще разполагате с възможност за независимо и гъвкаво регулиране на температурата на 0°C, -2°C или 6°C, така че да може да съхранявате млечните продукти, рибата, месото, плодовете и зеленчуците пресни и свежи за много по-дълго време.

В нашия блог често споменаваме отделението BioFresh и ползите от него.

Тази уникална и сложна технология на Либхер дава възможност на клиентите ни да съхраняват прясната храна за много по-дълго време при температура около 0°C, отколкото ако използват конвенционални хладилни чекмеджета.

Риба, месо, сирене, плодове (включително тропически), и зеленчуци могат да бъдат оставени на отговорно съхранение в среда, която им подхожда най-добре, независимо дали имат нужда от по-влажен или сух климат за съхранение. Благодарение на двете чекмеджета DrySafe и HydroSafe, чрез плъзгащия контрол може да регулирате нивото на влажност в зависимост от конкретния тип храна.

С BioFresh Plus минаваме още една стъпка напред в управлението и контрола на най-подходящата температура според вида храна.

Тази технология предлага още по-гъвкава възможност за съхранение: с отделен, независим електронен контрол, температурата може да се регулира до най-подходящите градуси според продуктите, които се съхраняват в тях. Например, ако сте си купили риба или морски дарове и ги поставите в отделението BioFresh Plus, може да им подсигурите идеалната среда като намалите градусите до -2°C само с натискането на един бутон (снимката отгоре). Така ще удвоите времето, в което рибните ви деликатеси ще останат свежи и годни за консумация.

Но защо -2°C? Когато рибата бъде уловена, тя бързо бива охладена и съхранена на борда на риболовните кораби в микс от солена вода и лед при температура около -2°C, тъй като изследванията на института „Макс Рубнер“ в Хамбург са потвърдили, че при тези градуси се удължава срокът на годност на рибата.

Liebherr_biofreshplus_lightbox_fruit

Ако пък искате да съхранявате тропически плодове в едно от отделенията на BioFresh Plus, от електронния контрол на отделението може да зададете температура от 6°C и да повишите влажността. Това ще създаде подходящ климат за дълготрайната им свежест, тъй като тропическите плодове идват от топъл и влажен климат и са силно чувствителни към ниски температури.

Ако съхранявате млечни продукти и месо ще може да се възползвате от настройката за по-сух климат чрез DrySafe при 0°C, което ще ви предостави по-ниска влажност на въздуха и перфектна среда за любимото ви сирене например.

Хладилници Либхер с BioFresh Plus:

Научете повече за BioFresh Plus и BioFresh от следващото видео:

Ако търсите охладителен уред, който да ви осигури оптимални условия за съхранение, съобразени със специфичните изисквания на различните видове храни, то BioFresh Plus е перфектната технология за вас.

Имате ли въпроси за BioFresh Plus? Пишете ни! Използвайте полето за коментари тук отдолу: