„Качество, дизайн и иновации“ – това е мото на Либхер, а изключителната нова гама от продукти от черна стомана, подчертава непрекъснатия стремежа ни за постигането му.

Ако някога сте разглеждали брошура или каталог на Либхер, вероятно вече сте наясно с термина черна стомана или Black Steel:

„Черната стомана е визуално впечатляваща и силно привличаща черна благородна стомана. Съчетана с висококачествената стомана SmartSteel на Либхер, черната стомана придава на уредите високотехнологичен вид, неостаряваща елегантност и изключителна дълбочина. Напречното полиране превръща уредите от черна стомана в неустоими, уникални и стилни. Изработката ѝ значително намалява следите от пръсти, както по вратите, така и отстрани, което улеснява почистването, а вероятността от надрасквания е минимална.“

Фокус върху дизайна


Хладилниците Либхер, оборудвани с BlackSteel (черна стомана) демонстрират част от своята изключително стилна визия и стремеж за развитие на нови и иновативни продукти.

Либхер често диктува тенденцията сред хладилниците: нашите уреди притежават класа, елегантност и неповторимост; те са със стилна форма, красиви отвън и отвътре. Ексклузивните ни уреди от черна стомана със сигурност не са изключение.

Много повече от добър външен вид


Модел SBSbs8673

С иновативната черна стомана, Либхер пресъздава модерното въплъщение на класическата благородна стомана. Уредите изпъкват със своя магнетичен черен цвят и уникалната изработка на покритието. Изкусното полиране придава забележителни визуални ефекти и специално усещане при допир. При моделите от черна стомана, патентованият механизъм за плавно отваряне на вратата, е проектиран с допълнително алуминий, а дизайнът и технологията са носители на много награди.

Идеята зад черната стомана


Либхер редовно налага нови стандарти в охлаждането и замразяването и създава иновативни тенденции в гамата си от уреди с визии като CoolVision.

Например – всяка година на търговското изложение IFA в Берлин, можете да станете свидетели как експериментираме с дизайн, светлина и нови щрихи, за да създадем вдъхновяващи идеи за бъдещите продукти, разкривайки възможностите в тази област. В близкото минало идеята за черната стомана беше представена като проучване на CoolVision дизайна.

Разберете повече за CoolVision от това видео:

Черната стомана превръща уредите в истински сензационни допълнения към модерните кухни. Те притежават отлични пропорции, стил и елегантност, а алуминиевият механизъм за плавно отваряне на вратата е допълнително улеснение за клиентите. Очарователната комбинация от алуминий и благородна стомана по някакъв вълшебен начин увеличава уникалната същност на черната стомана.Тя е силно впечатляваща и благодарение на нея, Либхер напомня, че „Качество, Дизайн и Иновации“ е съществено трио в развитието на уредите