Изключително качество. Класически дизайн. Съвременни иновации. Що се отнася до охлаждането, Либхер е синоним на високи постижения. Като лидери в индустрия наша отговорност е да оглавим и разработим нови идеи за запазване свежестта на храните, за подобряване на функционалността на уреда, както и за повишаване на енергийната ефективност.

Представяме BluPerformance от Либхер, ново поколение свободностоящи уреди за охлаждане, характеризиращи се с висококачествени материали, майсторска изработка във всеки детайл и прецизно сензорно електронни управление. Винаги елегантен дизайн благодарение на корпуса от неръждаема стомана, BluPerformance моделите разполагат също така с технологията BioFresh за по-дълга свежест на храната, автоматичен IceMaker и иновативна SoftSystem за нежно затваряне на вратите.

Иновативна хладилна технология

Хладилната технология в нашата гама BluPerformance е изцяло интегрирана и стои в основата на уредите Либхер. Чрез преместването, както на кондензатора в задната част на уреда, така и на изпарителната табла на компресора, е постигнат възможно най-голям нетен капацитет. Тези модели са оборудвани с високоефективни компресори и новопроектирани прецизни електронни контроли.

Крайният резултат? Съвсем нова гама от ултраенергийно ефективни хладилни уреди!

Изпитайте супер свежест с BioFresh

Важна е не само естетиката на вашия хладилник, но и производителността, а качеството и свежестта на храната са от ключово значение за доброто здраве. Когато се съхраняват при подходяща температура и влажност, храните запазват вкусната си свежест и аромат за много по-дълго. С технологията BioFresh на Либхер температурите в чекмеджето BioFresh са малко над замръзване, а всяко чекмедже може да се регулира индивидуално, за да се осигури идеалната влажност и среда за различни видове храни.

 

Сензорен дисплей: Широка гама от функции

Нашият 2.4 ”сензорен дисплей в елегантен черен цвят ви позволява да контролирате температурата в хладилника и фризера поотделно, както и да активирате широк спектър от функции. Например SuperCool за бързо охлаждане или SuperFrost за бързо замразяване.

Нежно затваряне на вратите със SoftSytem

Уредите BluPerformance са оборудвани с висококачествен механизъм за меко затваряне. Това не само гарантира, че вратата на хладилника се затваря автоматично, ако се остави леко отворена, но също така подсигурява нежно, сигурно и безшумно движение, дори ако вътрешните рафтове са отрупани с продукти.

Открийте BluPerformance от Либхер

SBSes 8496: Носител на престижната немска награда за дизайн 2019, този привлекателен модел може да се похвали с редица иновативни решения и шест различни климатични зони. Но това, което го прави най-уникално, е двойното отделение за вино с две температурни зони! Насладете се на допълнителна свежест с BioFresh, който включва многофункционални чекмеджета за риба и морски продукти.

SBSes 8483: Комбинацията между хладилник и още един хладилник осигурява много място за съхранение на пресни хранителни и продукти. Моделът е оборудван с технология BioFresh за допълнителна свежест при съхранение.

SBSes 8773: Комбинация, включваща фризер и хладилник е идеална за домакинства, които предпочитат повече място за замразени стоки. Технологията BioFresh поддържа качестовото и свежестта на храната и продуктите по-дълго време.