Либхер разширява обхвата на цветната си гама хладилници с още един модел, който също ще се предлага в три цвята. В момента Либхер Домакински уреди предлага на своите клиенти модела CU 3311 в цветовете: огнено червено (fire red), зелено (avocado green), и синьо (water blue). Към тези цветове ще се присъедини и моделът CTP 2121, който допълнително ще обогати изборът от цветни хладилници Либхер. Това ще се случи още през януари 2017. За разлика от предишните цветни модели, една от новостите тук  е, че камерата за замразяване този път ще бъде отгоре.


цветни хладилници Либхер

Преди години хладилникът служеше най-вече за охлаждане на храната – жизнено важен уред за всяко домакинство. Днес, хладилникът е не само необходимост, но и важна част от интериорния дизайн на всяка кухня. Тове е и причината Либхер да продължава да разработва нови домакински уреди, съобразени с настоящите тенденции и изисквания на клиента. За нас е от огромно значение винаги да бъдем в съответствие с обещанието си за Качество, Дизайн и Иновации при разработването на нови уреди. Доказателство за това са и новите цветни хладилници с фризер от гамата Colour Line, при които цветовете срещат модерната технология за охлаждане.

Красиви отвън – функционални отвътре


В допълнение към своя творчески външен вид, цветните хладилници Либхер впечатляват и с вътрешните си способности – типичните за марката полезни и ефективни функции. Големите и удобни чекмеджета осигуряват достатъчно пространство за съхранение на плодове и зеленчуци, а вътрешното е перфектно осветено от доказано енергийно ефективното LED осветление. Рафтовете GlassLine, използвани в новите цветни хладилници, са устойчиви на надраскване и счупване, а почистването им става много лесно. За да се гарантира стабилността на продуктите, дори когато рафтовете са напълно заредени, те са направени от матирано стъкло.

Всички уреди от тази серия са оборудвани и със системата SmartFrost, която намалява заскрежаването по интериора и замразената храна, което свежда нуждата от ръчно размразяване до минимум. Вътрешните стени на новите цветни модели са изключително гладки, което спомага за много по-лесното им почистване. Всичко това означава много по-рядко размразяване.

Нещо повече, тези цветни хладилници Либхер са изключително икономични – всеки от трите нови цвята притежава енергиен клас A++.

Обобщени, предимствата на цветните модели са:


  • Икономични – клас енергийна ефективност A++
  • Много по-рядко размразяване благодарение на системата SmartFrost
  • Изключително добре осветена вътрешна част благодарение на икономичното LED осветление
  • Висококачествени здрави рафтове благодарение на оборудването GlassLine

Разгледате подробно моделите от серията ColourLine на нашия сайт за домакински уреди.

Хареса ли ви статията? Абонирайте се за нашия бюлетин от тук, за да получавате свежите новини от Либхер директно в пощата си. Ако имате въпроси, пишете ни! Използвайте полето за коментари или се присъединете към нас и дискусията във Facebook.