ColourLine: избери любимия си цветен хладилник Либхер

Либхер и неговата цветна свежест: новата охлаждаща линия ColourLine, състояща се от атрактивни цветове, включва в себе си гамите Огнено червено (FireRed), синьо (WaterBlue) и зелено (AvocadoGreen).

Днес хладилникът не е просто средство за охлаждане и замразяване на храна. Той все повече се превръща в обект на дизайна, чрез който обогатяваме визията на модерната ни кухня. Либхер уважава тенденциите, като в същото време запазва перфектното удовлетворяване на традиционните нужди на клиентите, без компромиси с качеството, дизайна и иновациите. Благодарение на тази философия се роди и новата гама цветни хладилници ColourLine.

Цветната линия нови домакински уреди на Либхер съчетава в себе си свежия външен вид с перфектното охлаждане за вашите хранителни продукти. Този нов магнит за привличане на погледи в кухнята, се предлага в гамите огнено червено (FireRed), изчистено синьо WaterBlue, и с характерния цвят за сърцевината на така популярния напоследък плод – авокадо (AvocadoGreen).

Какво друго, освен цветовете?

Цветни хладилници Либхер

Кликнете върху снимката за по-голям размер

При новите уреди от серията ColourLine си заслужава да се обърне внимание, не само на свежия им външен вид, но и на иновативните функции и оборудване.

Двете прозрачни отделения за плодове и зеленчуци ще ви предоставят място за удобно съхранение на любимите ви ядливи растения. В допълнение, цветните модели са лесни за почистване (още за почистването на хладилника тук).

Оборудвани са и с енергийно ефективно LED осветление, което осигурява отлично осветяване на хладилното пространство. Тези домакински уреди могат да се похвалят и с елегантно стъклено оборудване GlassLine – здрави, устойчиви на надраскване и лесни за почистване рафтове, където хармоничната картина се завършва от атрактивно обкантване с лайстни от благородна стомана.

Това обаче не е всичко: в оборудването е включена и SmartFrost технология, благодарение, на която натрупването на лед във фризерното отделение се редуцира, което пък от своя страна води разбира се, до доста по-рядко размразяване. Стените във вътрешната част на фризера са изключително гладки, което облекчава и хигиенизирането. Чекмеджетата и рафтовете във фризера могат лесно да бъдат премахнати. Така се създава по-голямо пространство, т.нар. VarioSpace, което ще ви подсигури допълнително място за по-обемисти продукти – като дивеч например. Регулирането на температурата в хладилното отделение става чрез функцията CoolPlus. Тя понижава температурата във фризера за нежно и щадящо замразяване на прясно поставените продукти.

Какво всъщност представлява ColourLine?

Свеж дизайн, функционалност, страхотни технологии и качествено охлаждане – запазена марка на Либхер вече над 60 години.

Цветните хладилници на Либхер

Кликнете върху снимката за по-голям размер

Всъщност, кой от трите цвята е вашия любим? Оставете коментар…

Ако имате въпроси свързани с уредите от серията ColourLine, пишете ни! Обърнете се към полето за коментари тук отдолу или се присъединете към нас в дискусията във Facebook.